Zorg met ons mee

Arons Zorg is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende kraamzorg. Wij willen actief bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten en zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij ons draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Als kraamzorgverzorgende of op ons kantoor… bij ons ben je nooit uitgeleerd. We bieden allerlei opleidingen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan kennis met ons en onze vacatures!

icon

Werken in de kraamzorg

Recht vanuit je hart en met veel liefde en passie kraamzorg verlenen bij (aanstaande) ouders. Dat is wat een kraamverzorgende typeert! Maar er is nog iets. Iets waardoor je juist geschikt bent om kraamverzorgende te zijn. Je ontzorgt en houdt het allemaal ‘draaiende’ zodat een kraamgezin kan genieten van hun pasgeboren kindje. Wil je aan de slag als Kraamverzorgende en voldoening uit je werk halen? Wij geven je de ruimte om met plezier vanuit je hart te werken en daarin te kunnen groeien. En hier mag je op rekenen:

  • jij bepaalt mee: de contracturen zijn in overleg en werken op rooster is mogelijk;
  • goede begeleiding in een baan die veel van je vraagt, maar ook veel teruggeeft;
  • doorgroeimogelijkheden tot preventiemedewerker, werkbegeleider of borstvoedingscoach;
  • een iPad en telefoon voor je werkzaamheden;
  • €100 euro per jaar vrij te besteden aan opleidingen én wij vergoeden alle verplichte scholingen;
  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • de optie om gebruik te maken van een van onze leaseauto’s;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Meer weten of heb je vragen over werken bij Arons Zorg?

esther.walthaus@aronszorg.nl
073 – 631 2342

image

Onze kraamverzorgenden

We zijn een groeiende kraamzorgorganisatie in de regio ‘s-Hertogenbosch en Oss met ongeveer 60 gemotiveerde en deskundige kraamverzorgenden. Zij doen hun werk met veel liefde en passie en kunnen inschatten wat een gezin belangrijk vindt. Onze kraamverzorgenden zorgen in de gezinnen voor een veilige en goede start in de kraamtijd. Met onze persoonlijke aandacht en zorg op maat willen we actief bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten.

Leer met ons mee!

In de kraamzorg ben je nooit uitgeleerd. We bieden allerlei opleidingen. Daarnaast zijn we een SBB-erkend leerbedrijf. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Meer over opleidingen