Babyreflexologie

Je baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij doorkomende tandjes? In de cursus babyreflexologie leer je hoe je dit kunt doen met behulp van voetreflex. Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie. Het is een leuke, natuurlijke manier om je baby te behandelen en om de liefdevolle band te bevorderen. Je leert in drie lessen van ongeveer 1 uur drie praktische voetmassages die je zelf kunt toepassen op de voetjes van je baby:

Week 1: Slaap lekker en ontspanning
Week 2: Opname en verwerking van voeding (bv. bij darmkrampjes, reflux)
Week 3: Immuunsysteem verbeteren bij babykwaaltjes

icon

icon
De cursus bestaat uit drie
lessen van 1 uur
icon
De cursus is inclusief voetenkaartjes om thuis rustig te kunnen oefenen
icon
1 op 1 les
icon
Bedoeld voor baby’s vanaf 6 weken tot ca. 9 maanden

Babyreflexologie, ontspanning voor je baby

De massages zijn speciaal ontwikkeld voor ouders. Je leert technieken om klachten als obstipatie, reflux, krampjes, buikpijn en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten, om het immuunsysteem te versterken en een gezond slaappatroon te bevorderen. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

Het geven van reflexologie aan jouw baby kan helpen om je baby te ontspannen, te kalmeren en het verbetert de gezondheid. Studies hebben aangetoond dat baby’s en jonge kinderen ongelooflijk snel reageren op reflexologie. Baby’s houden ervan dat hun voetjes aangeraakt worden, vandaar dat dit een heerlijke manier is om ze te kalmeren. Het geven van een voetreflexmassage aan je baby kan al in vijf minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen.

De cursus wordt gegeven door Leonie Verhulst. Ze geeft al ruim 18 jaar cursussen. Door haar ruime ervaring met baby’s kan ze je makkelijk toepasbare tips geven in de omgang met je baby. De dagen en tijden van deze cursus stem je in onderling overleg met haar af. Je volgt de cursus samen met je baby. De cursus is inclusief voetenkaartjes om thuis rustig te kunnen oefenen. Je hebt geen ervaring nodig voor deze cursus.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.leonieverhulst.nl.

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met Leonie Verhulst: tel. 06-49391600 of e-mail Mail@LeonieVerhulst.nl.

Meer informatie