Borstvoedingscursus

Borstvoeding is niet alleen iets heel natuurlijks, maar ook de beste voeding voor jouw baby. Borstvoeding bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, beschermt jouw baby tegen ziekten of infecties. Daarnaast bevordert borstvoeding de ontwikkeling van jouw baby. Niet voor niets is “borstvoeding, de beste start”.

In het kort:

  • Waarom borstvoeding? De voordelen van borstvoeding
  • De fysiologie van de borsten
  • De verzorging van de borsten
  • Hoe werkt borstvoeding? Aanleggen en houdingen.
  • Kolven
  • Tips om problemen te voorkomen of op te lossen
  • In Oss (dinsdagavond)
icon

icon
De cursus bestaat uit 2 lessen
van 2 uur
icon
De groep bestaat uit maximaal
15 personen
icon
De cursus kost eenmalig € 75,-

Waarom borstvoeding geven?

Bereid je voor op een geslaagde en prettige borstvoedingsperiode. Jij wordt uitgebreid geïnformeerd over het nut van borstvoeding en er wordt ingegaan op de praktische zaken rondom het geven van borstvoeding (ook op het werk) en kolven. Ook als je nog twijfelt over borstvoeding kan deze cursus je duidelijkheid geven om te komen tot een goede keuze.

Deze cursus wordt gegeven door onze borstvoedingscoaches. Vraag bij je zorgverzekeraar altijd eerst na of een cursus (gedeeltelijk) vergoed wordt zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ik wist niet dat er zo veel te leren was over alles rondom borstvoeding. De cursus biedt ontzettend veel nuttige informatie en tips waardoor ik goed voorbereid ben op het geven van borstvoeding. Ik heb het gevoel en vertrouwen dat, dankzij deze cursus, straks het geven van borstvoeding beter zal slagen.

 

 

Inschrijven voor deze cursus

Deze cursus wordt gegeven door:

trainer-photo

Thyrza Hoefsloot

Borstvoedingscoach en kraamverzorgende