Hulpmiddelen borstvoeding

In ons servicepunt vind je een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen op het gebied van kraamzorg en borstvoeding. Hierbij kun je denken aan bedklossen en een rugsteun maar ook het huren van een borstkolf. Ook zijn wij een verkooppunt van Medela producten.

icon

Verhuur borstkolven

Als je tijdens de kraamperiode een borstkolf nodig hebt, kan je deze bij Arons Zorg huren. Diverse enkele en dubbele (elektrische) borstkolven zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wij adviseren je hier graag over. Wil je een borstkolf huren? Klik hier voor meer informatie over de borstkolf Medela Symphony, het gebruik en de kosten.

Verkoop borstkolven en overige hulpmiddelen

Wil je ook na de kraamperiode gebruik maken van een borstkolf? Dan kan dat. Wij bieden diverse enkele of dubbele en handmatige of elektrische borstkolven aan. Ook verkopen we andere hulpmiddelen borstvoeding zoals borstvoedingsbh’s, tepelhoedjes, borstvoedingshulpset, tepelzalf, fingerfeeder etc. Bekijk het volledige assortiment in de flyer Hulpmiddelen borstvoeding of kom eens langs in ons servicepunt.