Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Borstvoeding is een goede start
Inschrijven doe je hier

Hulpmiddelen borstvoeding

Hulpmiddel borstvoeding nodig?

Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig bij het geven van borstvoeding? Of ben jij  op zoek naar een borstkolf tijdens de kraamperiode of daarna? Arons Zorg heeft speciaal voor haar klanten de thuiszorgwinkel en servicepunten in de regio voor de uitleen van hulpmiddelen. Hier vind je onder andere diverse hulpmiddelen en artikelen op het gebied van borstvoeding. Arons Zorg is een verkooppunt van zowel Ardo en Medela producten.

De thuiszorgwinkel en servicepunten, een pluspunt van Arons Zorg!

Verhuur borstkolven

Als jij tijdens de kraamperiode een borstkolf nodig hebt,  kan je deze bij Arons Zorg huren. Diverse enkele en dubbele (elektrische) borstkolven zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wij adviseren jou hier graag over.

Wil jij een borstkolf huren? Klik op één van de onderstaande borstkolven voor meer informatie over de borstkolf, het gebruik en de kosten.

 

Verkoop borstkolven

Wil jij ook na de kraamperiode gebruik maken van een borstkolf? Dan kan dat. Wij bieden diverse enkele of dubbele en handmatige of elektrische borstkolven aan. Het assortiment kan je vinden in de flyer Hulpmiddelen Borstvoeding.

Overige borstvoedingshulpmiddelen

Daarnaast zijn ook andere hulpmiddelen borstvoeding uit voorraad leverbaar zoals borstvoedingskussens, Lillypadz, tepelhoedjes, borstvoedingshulpset, tepelzalf, fingerfeeder etc. Bekijk het volledige assortiment in de flyer Hulpmiddelen borstvoeding.

Openingstijden

Arons Zorg heeft een thuiszorgwinkel en servicepunten op verschillende locaties in het werkgebied. Voor de actuele openingstijden en adresgegevens kijk je hier.

 

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg