Kraamzorg opleiding BBL

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met de kennis die ze nodig hebben, aan de slag gaan. We zeggen niet voor niets dat we een professionele organisatie zijn met gecertificeerde medewerkers. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers hart voor de zorg hebben. Of je nu op kantoor werkt, of thuis bij de klant zorg levert: we verwachten dat je bevlogen, betrouwbaar én deskundig bent. Daarom bieden we verschillende BBL kraamzorg opleiding aan die jou helpen ontwikkelen.

icon

BBL-opleiding Kraamzorg

Binnen Arons Zorg leiden wij via de Beroeps Begeleidende Leerweg regelmatig leerling Kraamverzorgenden op. Jaarlijks bieden wij de volgende BBL-opleidingen aan:

· Verzorgende IG (niveau 3, specialisatie kraamzorg)
· Maatwerktraject kraamzorg (bestemd voor gediplomeerden)
· Verzorgende IG met een andere differentiatie
· Brancheopleiding Kraamverzorgende

Interne kandidaten hebben onze voorkeur in het kader van loopbaanplanning.

Informatie over de opleiding
Als je de BBL-opleiding kraamzorg gaat volgen, kom je bij ons in dienst. Vanaf je eerste werkdag loop je mee met een ervaren kraamverzorgende. Daarnaast ga je een aantal dagen naar school. De duur van de opleiding is afhankelijk van je vooropleiding. De opleiding wordt verzorgd door de Geboortezorg Academie. Meer informatie over de opleidingen kun je vinden op www.geboortezorgacademie.nl.

Leerarbeidsovereenkomst
Gedurende de opleiding heb je een tijdelijke arbeidsovereenkomst die na het afronden van de opleiding wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst. Je ontvangt een leerlingsalaris met een eindejaarsuitkering. Arons Zorg betaalt alle kosten voor de BBL-opleiding die je als leerling kraamverzorgende volgt. Na diplomering ontvang je een salaris conform FWG 35, CAO Geboortezorg.

Beroeps opleidende leerweg (BOL)

Arons Zorg is een erkend opleidingsinstituut voor een aantal opleidingen binnen de zorg, waaronder ook voor BOL-leerlingen. Binnen de afdeling kraamzorg bieden wij stageplaatsen voor de opleiding Verzorgende IG niveau 3. Als BOL-leerling bij Arons Zorg ontvang je natuurlijk een passende stagevergoeding.