Arons Zorg

Lees hier meer over de coronamaatregelen met betrekking tot de kraamzorg bij Arons Zorg.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een zorgwinkel voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Zorgwinkel

Een winkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Familie Molhoek

“Wij willen Sabrina en Melissa heel erg bedanken. De kraamweek van ons derde kindje Tobias was dankzij hen een ontspannen en gezellige week. Ze waren enorm zorgzaam, betrokken en lief voor het hele gezin. Onze twee oudste kinderen vonden het heel gezellig met de ‘babyverzorgers’ in huis. Wat een gelukje dat jullie onze kraamverzorgenden waren! Wij hebben jullie na deze week stiekem best veel gemist!”

Familie Molhoek

Meer persoonlijke ervaringen
Robert, Mariana and Natalia

‘’Our first child, Natalia, was born on April 17th. The next morning Sabina arrived. We thank her from the bottom of our hearts for everything she has done for us and Natalia. Sabina managed to make our 7 days so pleasant through her warm, always smiling presence, unconditional help, professionalism and everything she taught us about babies. We are more than happy with Sabina and the team from Arons Zorg.

Robert, Mariana and Natalia

Meer persoonlijke ervaringen
Ramon, Eefje, Vinn en Dean

‘’Op 29 maart is onze tweede zoon Dean geboren. Kraamverzorgende Kim heeft ons van het begin tot het einde van de kraamweek ontzettend fijn geholpen. Niet alleen met de hulp voor onze Dean, maar ook met onze peuter Vinn van 2,5 jaar. Kim, super bedankt voor je kennis, je hulp en je vriendelijkheid.”

Ramon, Eefje, Vinn en Dean

Meer persoonlijke ervaringen
Jorn en Eline

‘’Kraamverzorgende Marissa kwam bij ons thuis en dit voelde vanaf moment een, goed. Marissa betrok onze twee andere zoontjes op een leuke manier bij de verzorging van Moos. Én wat genoten ze hiervan…! Mede dankzij jou, Marissa, hebben wij een hele fijne en vooral zorgeloze kraamweek gehad. Marissa nogmaals bedankt daarvoor!’’

Jorn en Eline

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.