Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Kraamzorg waarbij het gezin centraal staat
Inschrijven doe je hier

Hoera, je bent zwanger!

Van harte gefeliciteerd. Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor jouw kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat, persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

Waarom kraamzorg van Arons Zorg?

  • Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk, vertrouwd en professioneel!
  • Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden (mét kinder-EHBO!)
  • Kraamconsulente komt bij jou persoonlijk aan huis om je wensen te bespreken
  • Een thuiszorgwinkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg