Arons Zorg

We blijven onze kraamzorg leveren zoals je van ons verwacht. Lees hier meer over op het gebied van onze coronamaatregelen.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een zorgwinkel voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Zorgwinkel

Een winkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Familie Quevedo Diaz – Verloo

“We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Kraamverzorgende Sanne was er bij toen ik ging bevallen. Dit zorgde ervoor dat ze precies wist hoe het verlopen was en waar ze zorg moest bieden in de kraamweek. Ze pakt aan en weet waar ze het over heeft. Ze geeft goede adviezen rondom de baby en borstvoeding. Op haar laatste dag heeft ze nog even ons hele huis gepoetst en de was weg gewerkt. Heerlijk genieten voor ons!”

Familie Quevedo Diaz – Verloo

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Van Nahuijs

“Wat gaan we kraamverzorgende Bianca missen. Ze heeft zeer goede en fijne zorg verleend en ze is erg kundig. Je kan met al je vragen bij haar terecht en ze heeft ervoor gezorgd dat ik echt wat rust heb kunnen nemen, ze weet wat je nodig hebt. Zeer tevreden en blij met de zorg die we hebben ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt, Bianca!”

Familie Van Nahuijs

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Stamps-Princee

Kraamverzorgende Patricia heeft ons in een ruime week veel geleerd over de zorg en verzorging van onze kleine man en het ouderschap. Wij hebben het enorm met Patricia getroffen en hadden vanaf dag 1 een klik met haar. Wij wensen iedereen zo’n topper als kraamverzorgende toe!

Familie Stamps-Princee

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Van Hoek

“Wat hebben wij onze kraamweek als top ervaren met deze twee toppers! Vanaf het eerste moment was er een goede klik met de kraamverzorgsters Saskia (links) en Debbie (rechts). De fijne begeleiding en verzorging voor onze Kate hebben wij heel positief ervaren. De liefde en passie voor het vak zie je terug in alle werkzaamheden.”

Familie Van Hoek

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.