Arons Zorg

Lees hier meer over de coronamaatregelen met betrekking tot onze kraamzorg.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een servicepunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Servicepunt voor kraamzorg

Een servicepunt waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Mike, Suzan en Sam

‘’Op woensdag 5 oktober zijn wij trotse ouders geworden van onze Sam! Eenmaal thuis, was daar kraamverzorgende Sanne! En wat zijn wij ontzettend blij dat ze bij ons thuis kwam, in deze week vol met ups en downs… Sanne heeft zich hard gemaakt voor de juiste zorg, toen het met mama even wat minder ging. Daar zijn wij erg dankbaar voor!”

Mike, Suzan en Sam

Meer persoonlijke ervaringen
Jan, Anne-Sophie, Julie en Kathelijn

‘’Op 15 september is Kathelijn geboren, het kleine zusje van Julie. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten we naar huis. Kraamverzorgende Marissa kwam langs in onze kraamweek. De kraamweek was niet alleen erg nuttig door haar tips & tricks, maar ook onbezorgd én super gezellig! Marissa, dankjewel voor alles, het was een top week!”

Jan, Anne-Sophie, Julie en Kathelijn

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Wijnbelt

‘’Ik wilde even laten weten dat we een hele fijne kraamweek hebben gehad. Arons Zorg ontzettend bedankt voor de fijne zorgen! Heel speciaal dat mijn moeder, Karin, voor de tweede keer bij ons heeft mogen kramen. Mama is écht de allerbeste in haar vak!’’

Familie Wijnbelt

Meer persoonlijke ervaringen
Familie vd Ven

‘’Op woensdag 21 september is onze lieve kleine Loa geboren. We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij kraamverzorgenden Pauline en Mariska! Deze week nog had ik het met onze oudste (4 jaar) over Loa en hij zei; ‘’Weet je nog mama, dat toen ze er net was dat Pauline en Mariska kwamen om hier te helpen? Dat was fijn hè? Komen die nog eens terug?’’ Ik denk dat dít heel goed weergeeft waar Arons Kraamzorg voor staat; persoonlijk en gezinsgericht. Wij zijn ontzettend blij met de zorg die wij hebben mogen ontvangen!’’

Familie vd Ven

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.