Arons Zorg

Lees hier meer over de coronamaatregelen met betrekking tot onze kraamzorg.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een servicepunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Servicepunt voor kraamzorg

Een servicepunt waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Ivo, Maartje en Abel

‘’Op 27 juli is onze kleine Abel geboren. Toen we de volgende ochtend naar huis mochten, vonden we dit als kersverse ouders natuurlijk erg spannend. Patricia heeft ons heel fijn begeleid in deze bijzondere periode. Ze was altijd vriendelijk, positief, zorgzaam en enorm betrokken. Naast alle informatie en begeleiding zijn we ook heerlijk goed verzorgd en was er tijd voor een ontspannen praatje en persoonlijk contact. Dankjewel Patricia! Dankzij jou, hebben wij een énorm fijne start gehad met kleine Abel en kunnen we met veel vertrouwen verder.’’

Ivo, Maartje en Abel

Meer persoonlijke ervaringen
Henny, Rachelle, Gino en Kay

‘’ We hebben een ontzettend fijne en gezellige kraamweek gehad! Ik kon mezelf geen betere kraamverzorgende als Maria wensen… We hebben heel veel aan haar goede adviezen, haar vertrouwen, haar grapjes en haar liefde gehad. Gino ging haar zelfs zoeken als hij wakker werd van zijn middag dutje…Maria bedankt voor alles, wat gaan we je ontzettend erg missen…’’

Henny, Rachelle, Gino en Kay

Meer persoonlijke ervaringen
Rick en Erica

Niet één, niet twéé, zelfs niet drié, maar viér keer hebben wij het geluk gehad dat we Ingrid als kraamverzorgende in huis hadden. We wisten dat Ingrid ooit eerder drie keer in een gezin was geweest, maar nog nooit vier keer… Het was onze wens om nog een vierde kindje te krijgen… Hoe gaaf zou het dan zijn als Ingrid ook dit weer mee kan maken… En ja hoor! Voor ons was de cirkel rond, het had zo moeten zijn. Onze dochter Lot was geboren en het is een lotje uit de loterij. Net zoals Ingrid een topper van Arons Zorg!

Rick en Erica

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Aftyka

‘’We have never met a person who cares so much about fresh parents and their baby. Debbie really knows her job and how to teach by caring about a baby. We are grateful for her help and commitment. I will add that thanks to Debbie we would be recommending Arons Zorg! Thank you very much!’’

Familie Aftyka

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.