Arons Zorg

Lees hier meer over de coronamaatregelen met betrekking tot de kraamzorg bij Arons Zorg.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een zorgwinkel voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Zorgwinkel

Een winkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Familie van den Boom

Ingrid is deze maand voor de derde (!) keer bij ons geweest als kraamverzorgende. Ingrid is bij al onze drie zoontjes in huis geweest en heeft ons acht dagen lang onwijs fijn geholpen, ondersteund en begeleid! Ook nu na de geboorte van ons zoontje Kik liepen zijn grote broers met Ingrid weg en waren ze apetrots toen ze ook nog beide een grote broer diploma mochten ontvangen! Nogmaals super bedankt Ingrid voor alle goede zorgen!’’

Familie van den Boom

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Savelkouls

‘’Na een snelle thuisbevalling is onze tweede zoon Jan geboren. In de vroege morgen van 15 oktober stonden Patrizia en Monique al klaar voor ons. Monique is leerling en kregen we er extra als cadeautje bij… Heel fijn. Dat ze een leerling was, daar hebben we niks van gemerkt. Voor ons waren het twee ervaren kraamverzorgenden die in een week tijd ons goed hebben bijgestaan en het nodige werk hebben verzet.”

Familie Savelkouls

Meer persoonlijke ervaringen
Bart, Melanie en Lorèn

‘’Onze dochter is ’s avonds laat op 9 november thuis geboren. De eerste drie dagen hadden we kraamverzorgende Sabine over de vloer. Een echte aanpakker die ons goed heeft begeleid de eerste dagen na de bevalling. Vanaf dag vier kwam Willy samen met leerling Yvonne bij ons. Willy zag dat er op dag zeven een dreigende borstontsteking op de loer lag bij mij (mama). Willy heeft door haar juiste handelen dit op tijd kunnen voorkomen. Hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor! Wij hebben veel respect voor jullie dames! Als er een tweede kindje mag komen in de toekomst dan weet ik jullie zeker weer te vinden. Deze dames hebben echt hart voor hun vak! Willy, Sabine en Yvonne; ontzettend bedankt voor alles!’’

Bart, Melanie en Lorèn

Meer persoonlijke ervaringen
Lisa, Rick en Dayenn

‘’Kelly is in onze kraamweek bij ons langs geweest… en ik wilde even zeggen; wat een topper! Super vriendelijk, behulpzaam en sociaal. Vanaf het moment dat ze bij ons binnen stapte, klikte het meteen. Alsof ze hier al een hele tijd komt. Fijn hoe ze ons heeft geholpen met onze kleine meid en super om te zien hoeveel plezier ze heeft in haar werk. Kelly we zijn heel erg tevreden over je, dát mag ook gezegd worden!’’

Lisa, Rick en Dayenn

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.