Arons Zorg

Lees hier meer over de coronamaatregelen met betrekking tot de kraamzorg bij Arons Zorg.

Onze kraamzorg

Van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan met momenten van geluk, veranderingen en onzekerheden. Maar één ding weet je zeker, je wilt de beste zorg voor je kindje en jezelf. Arons Zorg biedt vóór, tijdens en na de bevalling zorg op maat; persoonlijk én professioneel in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

icon

Wat mag je van onze kraamzorg verwachten?

De geboorte van een kind is een hele gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. En na de geboorte brengt het jongste gezinslid grote drukte met zich mee, zeker de eerste dagen ofwel de kraamtijd. Tegelijkertijd draait het gezin natuurlijk gewoon door.

Het is in die situatie prettig als je de eerste dagen na de bevalling kunt rekenen op de steun van een deskundige kraamverzorgende. Bij Arons Zorg zijn onze kraamverzorgenden vakkundig opgeleid en in het bezit van een diploma kinder-EHBO.

Naast onze kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en hebben wij een zorgwinkel voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen die nodig zijn tijdens en na je bevalling.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Zorgwinkel

Een winkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden Kraamzorg
Anouk, Jeffrey, Marly en Royce

“Op 23 augustus is onze zoon Royce geboren. Kraamverzorgster Patrizia en Boukje, twee lieve dames die ons alles bijgebracht hebben wat we moesten weten. Boukje was erg kundig en zelfverzekerd. Daarbij vonden we het fijn dat Patrizia alle kennis voorhanden had als er ook maar enige twijfel ontstond. We hebben iedere dag letterlijk een feestje gebouwd samen met onze dochter Marly. Dansen met de kinderen en samen zingen. Al met al was het een ontzettend leuke en leerzame week. Lieve Patrizia en Boukje, bedankt voor alles.”

Anouk, Jeffrey, Marly en Royce

Meer persoonlijke ervaringen
Jari, Rowena en Charlène

“Op 16 augustus zijn wij trotse ouders geworden van ons dochtertje Charlène. De kraamweek begon helaas minder goed, vanaf dag 3 kregen wij Lotte als kraamverzorgster. Wij hebben echt een onvergetelijke en betoverend mooie kraamweek gehad. Lotte was zo goed met ons dochtertje, ook voor mij (mama) heeft ze heel goed gezorgd. Dankzij Lotte hebben wij er nu alle vertrouwen in dat we een hele goede papa en mama zullen zijn. Lieve Lotte, ontzettend bedankt, we zullen deze mooie dagen met jou nooit vergeten!”

Jari, Rowena en Charlène

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Melkonjan

“Op 29 juli kwam onze derde zoon Aren ter wereld. Het was een fijne kraamtijd, vanaf het begin tot het einde. Kraamverzorgende Karin voelde meteen als één van de gezinsleden, ze kon met iedereen in huis opschieten. Wij hebben zoveel van haar geleerd. De steun, liefde, zorgzaamheid en de gezelligheid was er tot de laatste dag. Mijn kinderen zijn helemaal weg van Karin. Ze hebben ook een ‘grote broer’ diploma gekregen en waren heel blij. Ze mochten met alles mee helpen. De vragen aan Karin waren oneindig, maar ze had altijd een antwoord en was ontzettend geduldig. Karin en Arons Zorg, ontzettend bedankt voor de perfecte zorg!”

Familie Melkonjan

Meer persoonlijke ervaringen
Familie Minkels – Van Dijk

“Wij hebben een hele prettige kraamweek gehad! Kraamverzorgster Hanny heeft ons het zelfvertrouwen gegeven en ons goed op weg geholpen met dochter Inge. Wij gaan haar missen! Ze vertelde dat ze al bijna 12,5 jaar in dienst was bij jullie, wat een mijlpaal!”

Familie Minkels – Van Dijk

Meer persoonlijke ervaringen

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot kraamzorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen.

Cursussen tijdens je zwangerschap en na de bevalling

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en is zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.