Arons Zorg

Over Arons Zorg

Al meer dan 30 jaar zijn wij in ’s-Hertogenbosch en omgeving actief in de kraam- en thuiszorg. Wij zijn een groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg, waarbij wij continu willen bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten. Vanaf januari 2021 heten wij Arons Zorg, een persoonlijke naam die aangeeft dat het bij ONS en bij de door ONS verleende zorg gaat om een persoonlijke aanpak en aandacht voor onze klant.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Arons Zorg laten zien wat we belangrijk vinden als het gaat om het leveren van zorg. Betrokken, ondernemend, deskundig, betrouwbaar en verbindend. Bij ONS gaat het om ‘ONS samen’, om samenwerking met collega’s, met jonge ouders, met mensen die thuiszorg nodig hebben en met de samenleving om ONS heen.

icon
image

Waar staan wij voor?

Arons Zorg staat voor ‘samen zorgen voor’, voor ‘aandacht voor de mensen rondom ons’. Dit zie je terug in ONS en in de verbinding tussen ONS en ZORG. Deze verbinding staat ook symbool voor constante vernieuwing, gelijkwaardigheid en verbondenheid.

Ook verwijst Arons Zorg naar de aronskelk. Een plant die staat voor geboorte, groeien en bloeien en betekenis geeft aan de verschillende fases van een mensenleven.

Het hart in ONS logo staat voor ‘samen’ en voor de zorg. Zorgen doen we immers vanuit ONS hart!

Onze missie

Klanten in hun streven naar vrijheid en zelfstandigheid helpen hun zorgvragen aan huis goed op te lossen.

Onze visie

Persoonlijke, professionele en verantwoorde zorg: preventie en zelfredzaamheid waar mogelijk; samenredzaamheid waar nodig.

 

image

Werkgebieden

Het werkgebied van Arons Zorg verschilt per zorg die we leveren. Voor thuiszorg geldt de regio Den Bosch, Sint-Michielsgestel, Vught en Heusden. Voor kraamzorg is dit de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

Wil je exact weten of Arons Zorg bij jou in de buurt zorg levert? Klik hier voor kraamzorg. Voor thuiszorg kun je contact met ons opnemen via het telefoonnummer 073-631 1300.

Wie wij zijn

Onze medewerkers hebben hart voor de zorg. Of ze nu op kantoor werken of bij je thuis zorg komen leveren… ze zijn allemaal bevlogen, deskundig en betrouwbaar. In de thuiszorg werken we met een team van 450 medewerkers.  In de kraamzorg bestaat het team uit 75 medewerkers. Op kantoor zijn we met 45 medewerkers actief.

Marjolein Jaquet

Bestuurder

Marjon Plasman

Manager Kraamzorg

Hugo Wijbrands

Manager WMO

Nelleke Heesakkers

Kwaliteitsfunctionaris

Marrit Brouwer

Opleidingsfunctionaris

Simone van de Louw

Marketing en communicatie

Sanne van Veen

HR adviseur

Krista Mutsaerts

Wijkverpleegkundige

Kelly van der Pol

Zorgcoördinator WMO

Carla Freriks

Klantadviseur WMO / klachtenfunctionaris

Olga Melis

Zorgcoördinator Kraamzorg

Marrigje Veldhuizen

Medewerker Financiële Administratie