Over Arons Zorg

Al meer dan 30 jaar zijn wij in ’s-Hertogenbosch en omgeving actief in de kraamzorg. Wij zijn een groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg, waarbij wij continu willen bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten. Vanaf 2021 heten wij Arons Zorg, een persoonlijke naam die aangeeft dat het bij ONS en bij de door ONS verleende zorg gaat om een persoonlijke aanpak en aandacht voor onze klant. Per 1 januari 2023 is Arons Thuiszorg verder gegaan onder de naam van Actief Zorg.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Arons Zorg laten zien wat we belangrijk vinden als het gaat om het leveren van zorg. Betrokken, ondernemend, deskundig, betrouwbaar en verbindend. Bij ONS gaat het om ‘ONS samen’, om samenwerking met collega’s, met jonge ouders en met de samenleving om ONS heen.

icon
image

Waar staan wij voor?

Arons Zorg staat voor ‘samen zorgen voor’, voor ‘aandacht voor de mensen rondom ons’. Dit zie je terug in ONS en in de verbinding tussen ONS en ZORG. Deze verbinding staat ook symbool voor constante vernieuwing, gelijkwaardigheid en verbondenheid.

Ook verwijst Arons Zorg naar de aronskelk. Een plant die staat voor geboorte, groeien en bloeien en betekenis geeft aan de verschillende fases van een mensenleven.

Het hart in ONS logo staat voor ‘samen’ en voor de zorg. Zorgen doen we immers vanuit ONS hart!

Onze missie

Klanten in hun streven naar vrijheid en zelfstandigheid helpen hun zorgvragen aan huis goed op te lossen.

Onze visie

Persoonlijke, professionele en verantwoorde zorg: preventie en zelfredzaamheid waar mogelijk; samenredzaamheid waar nodig.

 

image

Werkgebieden

Ons werkgebied waarin we kraamzorg leveren is de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard.

Wil je exact weten of wij bij jou in de buurt zorg leveren? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 073-631 23 42.

Wie wij zijn

Onze medewerkers hebben hart voor de zorg. Of ze nu op kantoor werken of bij je thuis zorg komen leveren… ze zijn allemaal bevlogen, deskundig en betrouwbaar. In de kraamzorg werken we met een team van 70 medewerkers.

Marjon Plasman

Directeur Kraamzorg

Esther Walthaus

Zorgcoördinator Kraamzorg (LG)

Marrigje Veldhuizen

HR & Financiële Administratie Kraamzorg

Olga Melis

Zorgcoördinator Kraamzorg

Patricia Vos

Kraamzorgondersteuner