Je lijf in Balans

Ben je net bevallen en wil je je weer energiek voelen én in balans komen? Dan is Personal Training wellicht iets voor jou. De trainingen worden gegeven door Yanou Wilkens, een ervaren personal trainer. Je gaat met hem aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen door middel van trainingen op persoonlijk niveau. Hierbij wordt rekening gehouden met alle veranderingen die je lichaam heeft doorgemaakt. Zo kun je op een verantwoorde manier sporten. Welk niveau je ook hebt, Yanou zorgt ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat! Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt.
  • Gratis intakegesprek waarin je samen je wensen en realistische doelen bespreekt.
  • Een eigen unieke vorm met effectieve trainingsmethodiek.
  • Aandacht op het herstellen van de bekkenbodemspieren.
  • Aandacht voor de rug- en buikspieren voor een stabielere houding.

Bovendien is een persoonlijk voedingsplan in combinatie met sporten mogelijk.

icon

icon
Gratis intakegesprek
icon
De lessen kosten €20,- (excl. btw) per keer.
icon
Dit is een kennismakingstraject en bestaat uit 4 lessen in 2 weken
icon
Locatie: Studio van Sport Xperience, Jacob van Maerlantstraat 86-90 in ‘s-Hertogenbosch

Waarom is een personal trainer zo effectief?

Met je personal trainer worden de oefeningen afgestemd op jouw behoefte en wordt aandacht besteed aan een goed herstel na je bevalling. Je raakt je eerste zwangerschapskilo’s kwijt en voelt je snel weer in balans en ‘thuis’ in je eigen lijf! Deze vorm van training is voor iedereen toegankelijk en is al mogelijk vanaf 6 weken na je bevalling (informeer bij je huisarts of verloskundige als je twijfelt).

Aanmelden voor Je lijf in Balans

Geïnteresseerd in het maken van een gezonde en sportieve start? Meld je aan voor een kennismakingstraject bij Yanou Wilkens. Je start altijd met een gratis intakegesprek, waarna je aan de slag gaat met een personal trainer gedurende vier lessen met 50% korting (je betaalt €20,- per training). Na dit traject bepaal jij of je doorgaat met de personal training of dat je liever gaat voor een groepstraining.

Voor vragen of het aanmelden kun je contact opnemen met Yanou van Sport Xperience via e-mail mail@sportxperience-denbosch.nl. Voor meer informatie over personal training of Sport Xperience kijk je op www.sportxperience-denbosch.nl/personal-training.