Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Kraamzorg waarbij het gezin centraal staat
Aanmelden doe je hier

Cursussen

Ga jij  een cursus doen? Dan is het echt de moeite waard om even jouw verzekering te checken betreft vergoedingen van zwangerschapscursussen en cursussen voor jonge ouders. Op de website van Independer kan je zien wat jouw te declareren bedrag is.

Naast de kraamzorg biedt Arons Zorg diverse cursussen aan voor zwangeren én net bevallen vrouwen. Iedere cursus wordt gegeven door een vakkundige docent en zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Klik in het hoofdmenu Cursussen op één van de cursussen rondom de zwangerschap voor meer informatie of aanmelden. (Let op: De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.)

Schrijf op tijd in

De cursussen rondom de zwangerschap worden druk bezocht. Aanstaande ouders die ingeschreven staan bij Arons Zorg hebben daarom voorrang bij de inschrijving. Schrijf je zo vroeg mogelijk in – liefst gelijktijdig met jouw aanmelding kraamzorg – zodat de kans het grootst is dat je  de cursus(sen) van jouw voorkeur kunt volgen.

Betaalwijze cursusgeld

Meld jij je aan voor een cursus, dan ga jij akkoord met de betaling van het cursusgeld via een automatische incasso (lees hier de voorwaarden). Het cursusgeld wordt door Stichting Arons Zorg (Incassant ID NL24ZZZ410859950000) altijd op deze wijze geïnd. Het cursusgeld wordt ongeveer 2 weken voor aanvang van de cursus geïncasseerd. Je ontvangt dan per mail een factuur die jij kan gebruiken voor jouw administratie of om te declareren bij jouw zorgverzekeraar. Vraag bij jouw zorgverzekeraar na of een cursus (gedeeltelijk) vergoed wordt. Heb jij nog vragen over de betaalwijze, dan kan je ons bellen via 073 – 631 2342.

Cursuslocaties: ‘s-Hertogenbosch en Oss

De zwangerschapscursussen rondom zwangerschap worden gegeven op onze locatie aan de Weerdskampweg 21 te ‘s-Hertogenbosch of onze nevenlocatie aan de Molenstraat 42 te Oss (praktijk Nova Verloskundigen). Indien je een cursus op de locatie Weerdskampweg volgt en je met de auto komt, kun je de auto parkeren achter de poort. Aan het einde van de parkeerplaats vind je links de ingang.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg