Cursussen rondom de zwangerschap

Arons Zorg biedt diverse cursussen aan voor zwangeren én net bevallen vrouwen. Klik hieronder op één van de cursussen voor meer informatie.

Schrijf op tijd in

Ga je een cursus doen? Dan is het echt de moeite waard om even je verzekering te checken voor vergoedingen van zwangerschapscursussen en cursussen voor jonge ouders. Op de website van Independer kun je zien wat je kunt declareren.

De cursussen rondom de zwangerschap worden druk bezocht. Aanstaande ouders die ingeschreven staan bij Arons Zorg hebben voorrang bij de inschrijving. Schrijf je zo vroeg mogelijk in – liefst gelijktijdig met je aanmelding kraamzorg – zodat de kans groot is dat je de cursus(sen) van je voorkeur kunt volgen.

  • Meestal vergoed door je zorgverzekering
  • Door specialisten gegeven
  • Locaties: regio ‘s-Hertogenbosch en Oss

Voorwaarden deelname cursus

Meld jij je aan voor een cursus, dan ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden. Het cursusgeld wordt door ons ongeveer 2 weken voor aanvang van de cursus geïncasseerd. Je ontvangt een factuur per mail voor je eigen administratie of om te declareren bij je zorgverzekeraar.

Annulering

We hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden met betrekking tot deelname aan een cursus:

  1. Annuleren van deelname aan een cursus moet schriftelijk (per e-mail of post) gebeuren.
  2. Tot 2 weken voor aanvang van de cursus is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Vanaf 2 weken voor aanvang van de cursus vindt er geen restitutie plaats van het cursusgeld.
  3. Het tussentijds stoppen van de cursus of missen van een of meerdere lessen geeft geen recht op restitutie van (een deel van) het cursusgeld of het inhalen van lessen op een ander moment. Als je door medische redenen (met verklaring medisch specialist) niet meer in staat bent de lessen te volgen, ontvang je in overleg met Arons Zorg een korting op een cursus (bijvoorbeeld babymassage).
  4. Arons Zorg houdt rekening met de aard van de omstandigheden van de annulering.
image

Aanmelden voor kraamzorg? Doe dat vrijblijvend en we plannen een intakegesprek in!

Aanmelden kraamzorg