Arons Zorg

Persoonlijke ervaringen

Kraamzorg

Anouk, Jeffrey, Marly en Royce

“Op 23 augustus is onze zoon Royce geboren. Kraamverzorgster Patrizia en Boukje hebben ons alles bijgebracht wat we moesten weten. Twee lieve dames die ons hebben gesteund en geadviseerd. Boukje heeft mij geleerd op een andere manier te communiceren met onze dochter Marly waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Boukje was een leerling, echter was hier niets van te zien. Ze was erg kundig en zelfverzekerd. Daarbij vonden we het fijn dat Patrizia alle kennis voorhanden had als er ook maar enige twijfel ontstond. We hebben iedere dag letterlijk een feestje gebouwd samen met onze dochter Marly. Dansen met de kinderen en samen zingen, veel lol gemaakt met zijn allen. Al met al was het een ontzettend leuke en leerzame week. Wij kijken met heimwee terug naar de week. Lieve Patrizia en Boukje, bedankt voor alles. Groeten van Anouk, Jeffrey, Marly en Royce”

Kraamzorg

Jari, Rowena en Charlène

“Op 16 augustus zijn wij trotse ouders geworden van ons dochtertje Charlène. De kraamweek begon helaas minder goed dan gehoopt totdat we op dag 3 een nieuwe kraamverzorgster kregen. Vanaf dag 3 kregen wij Lotte als kraamverzorgster en wat is alles toen positief veranderd, vanaf dat moment hebben wij echt een onvergetelijke en betoverend mooie kraamweek gehad. Lotte was zo goed met ons dochtertje en ook voor mij (mama) heeft ze heel goed gezorgd. Dankzij Lotte hebben wij er nu alle vertrouwen in dat we een hele goede papa en mama zullen zijn. Lieve Lotte, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor ons. We zullen deze mooie dagen met jou nooit vergeten!”

Kraamzorg

Familie Melkonjan

“Op 29 juli kwam onze derde zoon Aren ter wereld, met de steun van de verloskundige en kraamverzorgende Karin. Het was een hele fijne kraamtijd, vanaf het begin tot het einde. Karin voelde meteen als één van de gezinsleden, ze kon met iedereen in huis opschieten. We zijn gek op haar. In een korte tijd hebben wij zoveel van haar geleerd. De steun, liefde, zorgzaamheid en de gezelligheid was er tot de laatste dag. Mijn kinderen zijn helemaal weg van Karin en vonden het niet leuk dat ze ging. Ze hebben ook nog eens ‘grote broer’ diploma gekregen waar ze heel blij van werden. Ze mochten met alles mee doen en helpen. De vragen aan Karin waren oneindig, maar ze had altijd een antwoord en was ontzettend geduldig. Karin en Arons Zorg, ontzettend bedankt voor de perfecte zorg!”

Thuiszorg

Nadia

“Voor huishoudelijke taken komt Christina een keer in de week mij ondersteunen. We hadden bij de eerste keer meteen een goede klik. Ze is een vlotte, leuke meid en ziet mij echt als mens en niet als de zoveelste waar ze schoonmaakt. We kunnen goed praten met elkaar. Als ze ziet dat het even niet goed met me gaat, dan laat ze mij met rust. Ze voelt dat goed aan en dat is erg prettig.”

Kraamzorg

Familie Minkels – Van Dijk

“Wij hebben een hele prettige kraamweek gehad! Kraamverzorgster Hanny heeft ons het zelfvertrouwen gegeven en ons goed op weg geholpen met dochter Inge. Wij gaan haar missen! Ze vertelde dat ze al bijna 12,5 jaar in dienst was bij jullie, wat een mijlpaal!”

Kraamzorg

Johan en Sylvie Schuurmans

“Het was bij ons tweede kindje weer een verrassing wie er vanuit Arons Zorg op de stoep zou staan na thuiskomst uit het ziekenhuis. Ook deze keer bleek het weer een goede match. Zoë wist haar hulp precies goed af te stemmen op onze behoefte en was daarnaast ook zeer aangenaam gezelschap aan het kraambed. Spontaan, vrolijk, ontzettend lief en professioneel. Ook onze oudste dochter was elke ochtend weer blij om haar te zien. De week was dan ook helaas veel te snel voorbij, maar Zoë heeft zeker een plekje in ons hart gekregen én in het fotoalbum!”