Maternify

Digitale kraamzorg van Aronszorg: de perfecte aanvulling op fysieke kraamzorg

Aronszorg biedt naast fysieke kraamzorg ook digitale kraamzorg aan. Deze digitale kraamzorg is een perfecte aanvulling op de fysieke kraamzorg, omdat het je de mogelijkheid geeft om 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie en ondersteuning te krijgen. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een uitnodiging voor Maternify.

Maternify is een app die je toegang geeft tot alle informatie die je moet weten tijdens je kraamtijd. Denk bijvoorbeeld aan inspirerende artikelen over voedingsadvies, tips voor de verzorging van je baby of ondersteuning bij je nieuwe rol als ouder. Ook ontvang je persoonlijke hulp van een expert via de chat. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de kraamtijd, wordt alles afgestemd op jouw behoeften en wensen. Zo krijg je precies de informatie die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start.

Digitale voorlichting- en instructie

Via Maternify krijg je toegang tot honderden inhoudelijke artikelen, video’s en kennisquizzen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De informatie is geschreven door experts op het gebied van kraamzorg en is gebaseerd op de meest actuele richtlijnen.

Chat met een kraamverzorgende

Een van de voordelen van Maternify is dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt chatten met een kraamverzorgende. Dit is kan handig zijn in de avond- of nacht als de kraamverzorgende niet bij je thuis aanwezig is.

Digitale kraamzorg van Arons Zorg

Wil je meer weten over de digitale kraamzorg van Arons Zorg en hoe het jou kan ondersteunen tijdens deze bijzondere periode? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie. Of het nu gaat om aanmelden voor Maternify, het krijgen van persoonlijk advies via de chat of het bespreken van jouw specifieke behoeften, wij zijn er om jou te helpen. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen en met een gerust hart kunt genieten van een liefdevolle kraamtijd.

icon

Uitgelicht