Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen nodig? Arons Zorg biedt een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Ook voor het lenen van borstkolven kun je terecht in onze zorgwinkel of bij één van onze servicepunten. Je mag de hulpmiddelen vanaf 36 weken zwangerschap lenen. Onze medewerkers adviseren je graag over het assortiment hulpmiddelen, maar je kunt hier ook terecht met je vragen over onze kraamzorg en cursussen rondom de zwangerschap.

Hulpmiddelen kraamzorg

Bedklossen

Tijdens de zwangerschap kan het met zo’n dikke buik lastiger zijn om in en uit bed te stappen. Het is dan prettig als uw bed wat hoger staat. Echter, tijdens de bevalling en de kraamperiode schrijft de Arbo-wet voor dat het bed op bedverhogers moet staan. De afstand tussen vloer en bovenkant matras dient minimaal 80 cm te zijn.
Huurprijs: gratis

GeboorteTens

Een nieuwe manier van pijnverlichting tijdens de bevalling, zonder risico’s voor moeder en kind.
Huurprijs: €10,- (+ € 0,50 ct per dag dat je de GeboorteTens leent)

Ondersteek

Wilt u thuis bevallen dan is een ondersteek nodig.
Huurprijs: gratis

Rugsteun

Met een rugsteun kunt u met behulp van een kussen een zithouding aannemen in bed.
Huurprijs: gratis

Weegschaal

De kraamverzorgenden van Arons Zorg brengen zelf een weegschaal mee. Indien nodig, kunt u na afloop van de kraamperiode een weegschaal huren.
Huurprijs: €12,50 per week

Hulpmiddelen borstvoeding

Borstkolf Medela Symphony
Borstkolf Ardo Carum
Hulpmiddelen borstvoeding

 

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg