Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

7-9 maanden zwanger

De thuiszorgwinkel, een pluspunt van Arons Zorg

Tegen het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of gedurende de kraamtijd heb je misschien een hulpmiddel nodig zoals borstkolf, bedklossen of een rugsteun. In onze thuiszorgwinkel en bij de servicepunten kun je terecht voor de aankoop én verhuur van diverse hulpmiddelen kraamzorg, hulpmiddelen borstvoeding en leuke attenties voor moeder en kind. Onze medewerkers adviseren je graag en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. De thuiszorgwinkel is gevestigd op  onze hoofdlocatie (Weerdskampweg 21 in ‘s-Hertogenbosch). Op verschillende locaties binnen het werkgebied hebben wij servicepunten. Bekijk hier de locaties en actuele openingstijden van onze thuiszorgwinkel en servicepunten.

 

Goed voorbereid

Waarschijnlijk heb je al heel wat leuke en nuttige spulletjes in huis gehaald voor als de baby er straks is. Maar heb je ook alles geregeld voor een zorgeloze bevalling thuis of in het ziekenhuis? En wat heb je en jouw kindje echt nodig na de geboorte? Download hier onze handige informatiefolders zoals bijvoorbeeld de handige uitzetlijst ‘Goed voorbereid!’ die als handvat kan dienen om de uitzet te verzamelen. Kijk ook  de polis van jouw zorgverzekering na of je recht hebt op een kraampakket. Kom je nog iets te kort? Vraag er naar in onze thuiszorgwinkel!

Wijzigingen? Geef het door!

Indien je gegevens zijn veranderd na het integraal huisbezoek (bijvoorbeeld adres na een verhuizing, telefoonnummer of zorgverzekeraar), vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur op telefoonnummer 073-631 2342. Uiteraard kun je wijzigingen ook doorgeven door een e-mail te sturen naar kraamzorg@aronszorg.nl.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg