Menu

U staat centraal bij Arons Zorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen, retourneren of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Een vraag? Geen zorgen!

Onze verpleegkundigen kunnen u advies, instructie en voorlichting geven. Bijvoorbeeld over hoe u uw gezondheid en zelfstandigheid kunt behouden in uw thuissituatie.

Next

Arons Zorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

U staat centraal bij Arons Zorg…

Werken bij

Arons Zorg zorgt mét jou. Waar ga jij voor?

Bij Arons Zorg zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat de klant nodig heeft. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Daar verwachten wij het nodige van, maar wij horen ook graag wat jóuw drijfveren en ambities zijn.

Wij waarderen onze medewerkers om het aandeel dat zij leveren binnen de organisatie en de toegevoegde waarde die zij hebben voor onze klanten. Wij stimuleren en motiveren ze om zichzelf uit te blijven dagen en zorgen daarbij voor extra scholing en meer toekomstperspectief.

Bij Arons Zorg draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

CAO

In de CAO zijn de rechten en plichten vastgelegd voor Arons Zorg als werkgever en voor haar medewerkers. Arons Zorg hanteert CAO VVT 2019-2021.

Vacatures

Klik links in het submenu op Vacatures voor een overzicht van onze actuele vacatures.

Volop mogelijkheden in de thuiszorg!

Naast onze openstaande vacatures bieden wij door het jaar heen diverse mogelijkheden voor een opleiding of stage in de zorg.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie