Hoe werkt het?

De gemeente is verantwoordelijk voor het regelen van Hulp bij het Huishouden. Wij bieden Hulp bij het Huishouden aan in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Deze zorg valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor Hulp bij het Huishouden.

icon

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

In de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is bepaald dat de gemeente verantwoordelijk is voor het regelen van Hulp bij het Huishouden. Wil je Hulp bij het Huishouden ontvangen, dan heb je een indicatie nodig. Dit is een verklaring van de gemeente waarin staat dat je recht hebt op huishoudelijke hulp. Neem voor het aanvragen van Hulp bij het Huishouden én de indicatie contact op met het WMO loket van je gemeente. Arons Zorg heeft een contract met de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Let op: aan Hulp bij het Huishouden zijn kosten verbonden.

Particulier

Ook particulieren zijn bij Arons Zorg aan het juiste adres. Voordelen zijn dat je zelf de meest geschikte organisatie voor je hulpvraag kiest én de zorg ook echt op maat geleverd wordt. Neem contact op met ons op voor meer informatie en de actuele tarieven voor Hulp bij het Huishouden.

Wet Langdurige Zorg

De Wet Langdurige Zorg (WLZ) is er voor mensen die de hele dag intensieve zorg nodig hebben. Deze zorg ontvang je van ons en/of een andere zorgorganisatie. Het CIZ beoordeelt of je recht hebt op een indicatie. Voor deze zorgverlening wordt een eigen bijdrage gevraagd. Voor meer informatie kijk je op de website van CIZ. Voor een zorginhoudelijke vraag over de WLZ kun je ook onze klantadviseur mailen, klantadviseurwlz@aronszorg.nl.