Vergoeding en kosten

Arons Zorg biedt huishoudelijke ondersteuning op basis van een WMO-indicatie. Om de ondersteuning vanuit de WMO betaalbaar te houden, vragen gemeenten een eigen bijdrage. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning aan op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

icon

WMO en eigen bijdrage

Als je van je gemeente een WMO-indicatie hebt ontvangen voor Hulp bij het Huishouden, worden de kosten van de zorgverlening vergoed door je gemeente. Je betaalt dan uitsluitend de wettelijke eigen bijdrage van maximaal €19,- per maand. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) is verantwoordelijk voor het vaststellen, opleggen en innen van de eigen bijdrage. De eigen bijdrage wordt berekend op basis van de gegevens die de gemeente aan het CAK aanlevert.

Voor meer informatie over het CAK neem je contact op via 0800-1925 (gratis) of kijk je op www.cak.nl. Daar vind je o.a. de rekenmodule CAK.

Particulieren

Ook voor particuliere ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres. Als je meer informatie wil over het uurtarief dat je als particulier betaalt voor huishoudelijke ondersteuning, kun je contact opnemen via 073 – 631 1300.