Menu

‘Wie wordt hier nu voor het lapje gehouden?’

Arons Zorg maakt zich hard voor het waarborgen van de veiligheid van haar medewerkers. We willen voor onze medewerkers het beste. Daarom hebben wij samen met andere organisaties dit opiniestuk opgesteld. Lees verder.

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen, retourneren of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

‘Wie wordt hier nu voor het lapje gehouden?’

Personenalarmering

cAlarm: waarschuw de zorg in geval van nood

Met cAlarm van FocusCura kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, omdat u er zeker weet dat er in geval van nood iemand hulp biedt.

cAlarm Home: vaste personenalarmering in en om het huis

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met cAlarm Home van FocusCura kunt u met één druk op de knop de zorg waarschuwen. Zo kunnen we bij een noodsituatie direct passende hulp bieden.

Alarmopvolging dag en nacht

Deze moderne personenalarmering draagt u makkelijk om de hals of pols. Hiermee bent u dag en nacht aangesloten op een professionele alarmcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de alarmcentrale hulp in. U kiest zelf of dit kinderen, vrienden of buren zijn. Of professionele zorgverleners. Sowieso komt er altijd iemand langs. En dat is een fijn idee.

Goed werkende apparatuur

Ons alarmapparaat werkt helemaal zelfstandig en staat draadloos in verbinding met onze professionele alarmcentrale. Zo kunt u altijd verbinding maken en heeft u zelf geen vaste internet- of telefoonlijn nodig. Doordat cAlarm Home gebruik maakt van de nieuwste technieken, zien we ook of de apparatuur het goed doet en kunnen we het apparaat eenvoudig op afstand instellen. Het is immers belangrijk dat uw personenalarmering goed werkt.

Extra veilig

Met cAlarm Home kiest u voor een persoonlijke alarmering binnen uw eigen woonomgeving. U kunt het alarmapparaat uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden zoals een val-alarm of slimme sensoren, mocht dat nodig zijn. Zo kunt u veilig en prettig thuis wonen.

Over FocusCura

FocusCura is in Nederland marktleider op het gebied van zorginnovaties thuis. Onze missie: technologie van waarde maken voor de zorg, zodat mensen zo lang mogelijk gelukkig en zelfstandig kunnen leven. Inmiddels maken meer dan 50.000 mensen dagelijks gebruik van onze oplossingen voor personenalarmering.

Interesse in de personenalarmering?

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de personenalarmering cAlarm Home, dan kunt u telefonisch contact opnemen met FocusCura. Meer informatie: https://www.focuscura.com/nl/calarm-home of download de Folder cAlarm Home. U kunt zich ook digitaal aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie