Arons Zorg

Lees hier meer informatie over onze coronamaatregelen met betrekking tot onze thuiszorg.

Hulp bij het Huishouden

Je wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen en je zelfstandigheid behouden, maar het lukt je niet meer om alles alleen te doen. Bijvoorbeeld doordat je een dagje ouder wordt, door een ziekte of doordat je herstellende bent van een operatie. Met Hulp bij het Huishouden biedt Arons Zorg ondersteuning bij de huishoudelijke werkzaamheden.

icon

Huishoudelijke ondersteuning

Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, heb je soms hulp nodig. Met Hulp bij het Huishouden van Arons Zorg bieden wij ondersteuning in de huishoudelijke werkzaamheden zoals:

  • Schoonmaken, stofzuigen, afstoffen
  • Vloeren dweilen
  • Verzorgen van de was en strijken van de bovenkleding
  • Hulp bij het (voor)bereiden van de maaltijd
  • Gezinsleden helpen met de zelfzorg (bijv. verzorging kinderen)

Heb je interesse in Hulp bij het Huishouden? We plannen graag een intakegesprek in.

Aanvragen Hulp bij het Huishouden

Intake

Heb je WMO-indicatie van je gemeente ontvangen? Óf heb je zorg geregeld via het PGB of particulier? Dan kan de Hulp bij het Huishouden worden ingezet. De thuiszorg wordt gestart met een intakegesprek bij je thuis. Tijdens dit intakegesprek wordt gekeken naar de thuiszorg die je nodig hebt, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met je persoonlijke situatie, wensen en behoeften. In overleg maken wij samen afspraken over de hulp en worden deze afspraken vastgelegd in je klantdossier.

In verband met corona kan het zijn dat de intake telefonisch plaatsvindt. Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen.