Arons Zorg

Lees hier meer informatie over onze coronamaatregelen met betrekking tot onze thuiszorg.

Thuiszorg op maat

Door ouderdom, ziekte of een beperking kan het zijn dat je behoefte hebt aan een helpende hand in huis. Om zo lang mogelijk je zelfstandigheid thuis te blijven behouden, biedt Arons Zorg je ondersteuning in de huishoudelijke taken en/of verpleging en verzorging bij je thuis.

Vertrouwd, persoonlijk en dichtbij. Vanuit een gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod.

icon

Vertrouwd, persoonlijk en
dichtbij

Arons Zorg is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod in de regio ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vught en Heusden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden je hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering.

Vanuit Arons Zorg gaan we voor een vertrouwde service richting onze klanten. Daarbij doen we ons uiterste best om met vaste dagen en medewerkers te werken, dit kunnen we niet altijd beloven. Onze dienstverlening is immers mensenwerk en we hebben te maken met veel klanten die op ons rekenen.

De juiste zorg, op de juiste tijd, op de juiste plek.

Ook onze medewerkers worden weleens ziek of gaan op vakantie. Voor ons blijft het belangrijk dat we onze klanten de juiste zorg en ondersteuning leveren.

We zetten ons daarbij flexibel in, samen met onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat we er zoveel mogelijk voor iedereen zijn. Maar hierbij rekenen we ook een beetje op de flexibiliteit van onze klanten. Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg en ondersteuning voor jou!

icon

Persoonlijk en vertrouwd

De juiste zorg met een persoonlijke benadering!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Een veelzijdig thuiszorgaanbod door deskundige medewerkers.

icon

Zorgwinkel

Een winkel waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld rollators of rolstoelen.

Heb je vragen over onze thuiszorg? Neem gerust contact op met Arons Zorg.

Neem contact op

Zorgwinkel

In onze zorgwinkel kun je terecht voor zowel het lenen, huren en kopen als ook retourneren van zorg- en welzijnshulpmiddelen op het gebied van kraam– en thuiszorg. Kom langs in onze winkel. Wij geven je graag persoonlijk en deskundig advies over hulpmiddelen.

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot thuiszorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen op het gebied van Hulp bij het Huishouden en Verpleging en Verzorging.