Menu

‘Wie wordt hier nu voor het lapje gehouden?’

Arons Zorg maakt zich hard voor het waarborgen van de veiligheid van haar medewerkers. We willen voor onze medewerkers het beste. Daarom hebben wij samen met andere organisaties dit opiniestuk opgesteld. Lees verder.

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen, retourneren of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

‘Wie wordt hier nu voor het lapje gehouden?’

Thuiszorg op maat!

Door ouderdom, ziekte of een beperking kan het zijn dat u behoefte heeft aan een helpende hand in huis. Om zo lang mogelijk uw zelfstandigheid thuis te blijven behouden, biedt Arons Zorg u ondersteuning in de huishoudelijke taken en/of verpleging en verzorging bij u thuis.

Vertrouwd, persoonlijk en dichtbij

Arons Zorg is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod in de regio ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vught en Heusden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden u hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering.

Vanuit Arons Zorg gaan we voor een vertrouwde service richting onze klanten. Daarbij doen we ons uiterste best om met vaste dagen en medewerkers te werken, maar dit kunnen we niet altijd beloven. We hebben te maken met veel klanten die op ons rekenen en onze dienstverlening is natuurlijk echt mensenwerk. Onze eigen medewerkers worden ook wel eens ziek of gaan met vakantie. Net als iedereen. Dan vinden wij het belangrijk dat we onze klanten de zorg en ondersteuning kunnen (blijven) leveren die er nodig is.

We zetten ons daarbij flexibel in, samen met al onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat we er zoveel mogelijk voor iedereen zijn. Al kan dat dan niet altijd op exact het gewenste moment door de vaste medewerker… hierbij rekenen wij dus ook een beetje op de flexibiliteit van onze klanten. Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg en ondersteuning voor u!

Eigen thuiszorgwinkel

Voor het lenen, huren of kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen op het gebied van kraam- en thuiszorg kunt u terecht in onze eigen thuiszorgwinkel aan de Weerdskampweg 21 in ‘s-Hertogenbosch. Wij geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie