Arons Zorg

Lees hier meer informatie over onze coronamaatregelen met betrekking tot onze thuiszorg.

Thuiszorg op maat

Door ouderdom, ziekte of een beperking kan het zijn dat je behoefte hebt aan een helpende hand in huis. Om zo lang mogelijk je zelfstandigheid thuis te blijven behouden, biedt Arons Zorg je ondersteuning in de huishoudelijke taken en/of verpleging en verzorging bij je thuis.

Vertrouwd, persoonlijk en dichtbij. Vanuit een gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod.

icon

Vertrouwd, persoonlijk en
dichtbij

Arons Zorg is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden je hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering.

Wij gaan voor een vertrouwde service richting onze klanten. Daarbij doen we ons uiterste best om met vaste dagen en medewerkers te werken, dit kunnen we niet altijd beloven. Onze dienstverlening is immers mensenwerk en we hebben te maken met veel klanten die op ons rekenen.

De juiste zorg, op de juiste tijd, op de juiste plek.

Ook onze medewerkers worden weleens ziek of gaan op vakantie. Voor ons blijft het belangrijk dat we onze klanten de juiste zorg en ondersteuning leveren.

We zetten ons daarbij flexibel in, samen met onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat we er zoveel mogelijk voor iedereen zijn. Maar hierbij rekenen we ook een beetje op de flexibiliteit van onze klanten. Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg en ondersteuning voor jou!

icon

Persoonlijk en vertrouwd

De juiste zorg met een persoonlijke benadering!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Een veelzijdig thuiszorgaanbod door deskundige medewerkers.

icon

Betrouwbaar & oprecht

Onze medewerkers hebben oog voor onze klant.

Heb je vragen over onze thuiszorg? Neem gerust contact op met Arons Zorg.

Neem contact op

In- en exclusie criteria Thuiszorg

We vinden het heel belangrijk om klanten te kunnen garanderen dat we te allen tijde verantwoorde en kwalitatief goede zorg kunnen bieden in de eigen woning. Toch kan zich een situatie voordoen waarin de keus gemaakt wordt om geen zorg te leveren of de zorg te beëindigen. De criteria die bepalen wanneer wij wel of juist geen zorg kunnen bieden, zijn opgenomen in onze in- en uitsluitcriteria.

Cliëntenraad Thuiszorg

Arons Zorg haalt graag waardevolle input op bij de mensen waar het om draait: mensen die op ons vertrouwen voor de ondersteuning die ze nodig hebben. Hierbij speelt de Cliëntenraad Thuiszorg een grote rol. Deze Cliëntenraad praat o.a. mee over zorginnovatie, veiligheid, gezondheid, maatschappelijke ondersteuning, verbeteracties en klanttevredenheid.

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over bepaalde zaken met betrekking tot thuiszorg? Kijk dan op onze pagina Informatiemateriaal en lees meer over verschillende onderwerpen op het gebied van Hulp bij het Huishouden en Verpleging en Verzorging.