Arons Zorg

Persoonlijke (thuis)zorg in de regio Heusden

Arons Zorg levert al meer dan 30 jaar ondersteuning bij huishoudelijke werkzaamheden. Onze medewerkers uit Heusden komen graag bij je thuis de zorg verlenen! Aan het woord zijn zorgcoördinator Kelly en Hulp bij het Huishouden Louisa.

icon

Wat is het voordeel van zorgmedewerkers die uit Heusden komen?

“Als je uit dezelfde regio komt, weet je waar de klant het over heeft,” denkt Kelly. En dit schept een band, weet ook Louisa. Als er in en om Heusden evenementen worden georganiseerd, is het leuk om het daar met elkaar over te hebben. En je bent bekend met de gebruiken en gewoontes uit de buurt. “Heusden is een klein dorp, waar iedereen elkaar kent. Dan is het zeker een voordeel als de klant een bekend gezicht ziet.”

Voor welke zorg kun je bij Arons Zorg terecht?

Buiten huishoudelijke werkzaamheden houdt Louisa zich ook bezig met individuele begeleiding. Haar werkzaamheden zijn divers. Ieder huis en iedere situatie is anders. Louisa: “Het begint meestal met wassen en aankleden, een ontbijtje of lunch verzorgen, een wandeling maken of samen boodschappen doen. Er zijn ook klanten die eenzaam zijn, daar doe je soms een spelletje mee of je kijkt samen televisie. Alles naar behoefte van de klant.” Andere zorgorganisaties leveren òf de zorg òf het huishoudelijke gedeelte, bij Arons Zorg kunnen we beiden bieden. “Wij zijn van alle markten thuis,” vult Louisa aan.

Waarin maakt Arons Zorg het verschil voor de klant?

Uiteraard zijn er meerdere zorgaanbieders in Heusden. Arons Zorg maakt het verschil met name in de persoonlijke benadering vinden zowel Kelly als Louisa. Kelly: “Een mooi voorbeeld hiervan is dat een klant erg verdrietig was over een ernstig ziek familielid. Op dat moment koos de medewerker ervoor om even rustig met de klant een kopje thee te drinken en het verhaal aan te horen in plaats van direct aan de slag te gaan. En kwam er in plaats van een poetsdoek, een zakdoek tevoorschijn om de tranen te drogen.”

Meer weten over onze huishoudelijke zorg of individuele begeleiding in de regio Heusden, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 073-631 1300.

Uitgelicht