Arons Zorg

Werken bij Arons Zorg

Bij Arons Zorg zijn we oprecht geïnteresseerd in wat de klant nodig heeft. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Daar verwachten we het nodige van, maar we horen ook graag wat je drijfveren en ambities zijn. We geven medewerkers de ruimte om met plezier vanuit hun hart te werken en zich verder te ontwikkelen. Bovendien stimuleren en motiveren we ze om zichzelf uit te blijven dagen en zorgen daarbij voor extra scholing en meer toekomstperspectief.

Bij Arons Zorg draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Onze kernwaarden zien we graag terug in onze medewerkers: betrouwbaar, ondernemend, deskundig, betrokken en verbindend.

icon

Vacatures

Op dit moment werken we aan onze eigen vacature pagina. Kijk voor onze huidige vacatures op Brabantzorg.net en de vacature website Indeed.

Naast onze openstaande vacatures bieden we door het jaar heen diverse mogelijkheden voor een opleiding of stage in de zorg.

CAO

In de CAO zijn de rechten en plichten vastgelegd voor Arons Zorg als werkgever én voor haar medewerkers. Voor de kraamzorg hanteren we de CAO van Brancheorganisatie Geboortezorg. Voor de thuiszorg zijn de rechten en plichten vastgelegd in het CAO VVT.