Samenwerking

Een van onze kernwaarden is verbinden. We kiezen daarom bewust de samenwerking met partijen op het gebied van kraamzorg en thuiszorg. Het draait het bij ons om de relatie tussen de mensen en de onderlinge samenhang die ons allemaal verder brengt. Samen kijken we hoe we onze krachten kunnen bundelen. Samen met de klant, hun sociale netwerk, onze medewerkers, andere partijen en gemeenten verkennen we hoe we de benodigde zorg en ondersteuning toegankelijker kunnen maken.

Wij kunnen en mogen nog echt het verschil maken in het leven van mensen. Dat doen we door samen op te trekken, samen oplossingen te vinden en door samen te leren.

 

icon

Kraamzorg

Rondom de geboorte van je kindje maak je kennis met verschillende zorgverleners zoals de verloskundige, kraamverzorgende, consultatiebureau arts, ziekenhuizen, jeugdverpleegkundige (JGZ/GGD) en misschien ook de gynaecoloog. Om je te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit kraamzorg en continuïteit van zorg, staat een goede samenwerking tussen Arons Zorg en andere zorgverleners binnen de geboortezorg bij ons voorop.

Ziekenhuizen

We werken samen met de volgende ziekenhuizen:

Jeroen Bosch Ziekenhuis (‘s-Hertogenbosch)
Bernhoven Ziekenhuis (Oss en Uden)

Verloskundige Samenwerkingsverbanden

De basis voor de samenwerking tussen verloskundigen in de eerste lijn en de zorgverleners in de tweede lijn is een goed lopend Verloskundige samenwerkingsverband (VSV).  Arons Zorg is actief betrokken in de volgende Verloskundige samenwerkingsverbanden:

Verlos Den Bosch (regio ‘s-Hertogenbosch)
KIEM Geboortezorg (regio Oss en Uden)

Verloskundigepraktijken

We werken samen met alle verloskundigenpraktijken uit de omgeving van ‘s-Hertogenbosch, Oss, Zaltbommel en Sint-Michielsgestel.

Consultatiebureau

We werken samen met het GGD Hart van Brabant. Klik hier voor meer informatie.

Zorgverzekeraars

We werken samen met veel zorgverzekeraars. Wil je zeker weten of Arons Zorg een samenwerking heeft met je zorgverzekeraar, informeer dan even bij je eigen zorgverzekeraar.