Arons Zorg

Organisatiewijziging bij Arons Zorg

Bij Arons Zorg draait het om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven én werken. We ondersteunen de mensen thuis met passende zorg, waarbij we continue willen bijdragen aan het levensgeluk van onze klanten en van onze medewerkers.

icon

Veranderingen per 1 juni 2022

Omdat we bij Arons Zorg vinden dat onze zorgplicht zowel onze klanten als onze medewerkers betreft, is voor ons zowel kwaliteit als continuïteit belangrijk. Vanuit dit kader hebben we daarom keuzes gemaakt. Per 1 juni 2022 gaat Stichting Arons Zorg zich met Stichting Arons Kraamzorg volledig richten op de kraamzorg.

Stichting Arons Thuiszorg zal zelfstandig verder gaan als thuiszorgorganisatie, als gevolg hiervan vindt er een bestuurlijke overname plaats door Actief Holding BV.

Klanten en medewerkers

Voor onze klanten en onze medewerkers verandert er niets. Onze medewerkers blijven in dienst van Stichting Arons Thuiszorg en behouden daarmee alle rechten en plichten. Tevens behouden onze klanten hun vaste, vertrouwde thuiszorgmedewerker en blijven zij de goede zorg ontvangen die ze gewend zijn. Alle contracten met gemeenten, verzekeraars, zorgkantoor en andere partners blijven gewoon doorlopen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze stap een nieuwe zorgdynamiek inluiden voor de regio, waarbinnen we zowel bestaande als nieuwe klanten nog beter kunnen bedienen.

Uitgelicht