Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Strategische splitsing Arons Zorg kraam- en thuiszorg een feit

Per 1 januari 2017 zijn de activiteiten van Arons Zorg kraam- en thuiszorg opgesplitst in Stichting Arons Zorg en Stichting Arons Zorg thuiszorg.

De zorg in Nederland is veranderd. De vraag naar zorg wordt groter en complexer. Daar liggen ook de kansen. Met een heldere marktpositie van zowel Arons Zorg als Arons Zorg thuiszorg, creëert dat een positieve impuls voor groei in de nabije toekomst. Er is nu meer ruimte voor een eigen koers.

Zowel de Cliëntenraad als de medewerkers van Arons Zorg hebben positief gereageerd op deze verandering en ingestemd met de splitsing. Voor de medewerkers en de cliënten heeft deze splitsing verder geen gevolgen. Ook de wensen en behoeften van de cliënt blijven centraal staan. De bestaande samenwerking, die Arons Zorg met partijen heeft, wordt gecontinueerd. De kwaliteit staat immers hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden hoogwaardige zorg. Persoonlijk, vertrouwd en met passie voor het vak én met hart voor de mensen!

Arons Zorg heeft sinds haar eerste dag veel ontwikkelingen meegemaakt. Met méér dan 26 jaar ervaring is zij één van de grootste lokale zorgaanbieders in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Zij biedt een breed zorgaanbod bestaande uit Hulp bij het Huishouden, Verpleging & Verzorging en Kraamzorg.

Bij Arons Zorg thuiszorg springen wij flexibel en adequaat in op de zorgvraag van de cliënt, zodat hij/zij zelfstandig en zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Arons Zorg thuiszorg is HKZ gecertificeerd.

Arons Zorg gaat geheel zelfstandig verder met het ontwikkelen, verzorgen en vermarkten van de kraamzorg. Het vertrouwde kwaliteitsniveau is gewaarborgd. Naast het HKZ certificaat heeft Arons Zorg ook het certificaat Zorg voor Borstvoeding.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg