Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

PRIMEUR: Met de nieuwste Symphony borstkolf biedt Arons Zorg jou maximale ondersteuning bij je borstvoeding!

Gefeliciteerd, je bent moeder geworden en hebt besloten je kindje borstvoeding te gaan geven. Wanneer jij en je kindje wat hulp nodig hebben om je borstvoeding goed op gang te brengen, ben je bij Arons Zorg aan het juiste adres. Sinds kort kunnen cliënten van Arons Zorg gebruik maken van de Symphony borstkolf met de nieuwste Symphony PLUS technologie. Hiermee is Arons Zorg de eerste kraamzorgorganisatie in de regio ’s-Hertogenbosch die met dit nieuwste systeem werkt!

De professionele Symphony borstkolf bevat de Symphony PLUS kaart voor twee verschillende kolfprogramma’s. Het INITIATE-kolfprogramma ondersteunt moeders die afhankelijk zijn van een borstkolf om de melkproductie met succes op te starten. Het MAINTAIN-programma is bedoeld om de melkproductie, nadat de lactatie op gang is gekomen, op te bouwen en in stand te houden.

Voordelen van de Symphonie PLUS

De Symphony PLUS is speciaal ontworpen om het natuurlijke zuigpatroon van een voldragen baby te imiteren. Hieronder vind je de voordelen van deze nieuwe software nog eens op een rij:

  • De Medela Symphony is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is specifiek ontworpen om te voldoen aan de persoonlijke behoeften van moeders tijdens de lactatieperiode; om een adequate melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden.
  • De Symphony PLUS kaart wordt bij de Symphony borstkolf geleverd.
  • Deze kaart is afzonderlijk verkrijgbaar en het simpelweg vervangen van de kaart zorgt voor een unieke upgrade van de functionaliteit op basis van de laatste onderzoeksresultaten.
  • Geschikt voor moeders van premature en voldragen baby’s
  • Ter ondersteuning van de eerste lactatiedagen: de initiatietechnologie van Medela
  • Optimaliseert de melkproductie als de lactatie op gang is gekomen

Duidelijke uitleg voor de moeder

Ben je nieuwsgierig naar de Symphony PLUS, bekijk dan hier in een oogopslag wanneer je welk programma kiest en hoe je de kolf instelt op.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg