Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Over Arons Zorg

Arons Zorg op maat

Arons Zorg is één van de belangrijkste marktleiders in Den Bosch, Oss en omstreken. Wij leveren kraamzorg op maat tot volle tevredenheid van onze cliënten.

Arons Zorg onderscheidt zich van kraamzorgverleners in de regio door de volgende speerpunten:
– Hoge kwaliteit van de zorg
– Persoonlijk en professioneel
– Eén kraamverzorgende per gezin
– Uitgebreide aanvullende dienstverlening
– Borstvoedingcoaches in dienst
– Kraamconsulente komt bij jou persoonlijk aan huis om je wensen te bespreken

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Arons Zorg

Dit uit zich op diverse vlakken:


HHKZ_100KZ
Arons Zorg is een gecertificeerde instelling en is in het bezit van zowel het borstvoedingscertificaat als het HKZ-ISO:9001 Certificaat .


Bijscholingen
Arons Zorg werkt uitsluitend met vakkundige medewerkers, die door regelmatige bijscholing hun vakkennis up-to-date houden.


Bo_Geboortezorg-logo-100x100

BO Geboortezorg
Arons Zorg is aangesloten bij Branchevereniging BO. Kerntaak van Bo is de landelijke belangenbehartiging en ondersteuning van zorgorganisaties die actief zijn in geboortezorg. Het BO-certificaat wordt uitgereikt aan organisaties die HKZ-ISO gecertificeerd zijn en zich conformeren aan de zogeheten BO-normen.


sbb_100

Erkend leerbedrijf

Arons Zorg is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) (voormalig Calibris) erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen binnen de kraamzorg.


Jij en jouw gezin staan centraal bij Arons Zorg

Dit betekent dat wij onze cliënten persoonlijk kennen. De zorgverlening wordt afgestemd op je wensen en behoeften en er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke leefsituatie.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg