Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en richtlijnen

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan zijn de Algemene Voorwaarden voor de kraamzorg van branchevereniging BO van toepassing. De Engelse versie kun je hier downloaden.

Gedragscode

Binnen Arons Zorg is een Gedragscode opgesteld omtrent de omgang en bejegening tussen cliënten en medewerkers. Wij gaan er van uit dat zowel cliënten en medewerkers respectvol met elkaar omgaan en rekening houden met elkaar. Uiteraard zijn de medewerkers van Arons Zorg verplicht om hetgeen uit hoofd van hun werkzaamheden ter kennis komt geheim te houden. Jouw gegevens worden behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Disclaimer

Download de disclaimer hier.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg