Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Organisatie

Arons Zorg is een professionele organisatie met een veelzijdig kraamzorgaanbod. Al bijna 30 jaar wordt onze zorgverlening gekenmerkt door uitgebreide service en aanvullende dienstverlening. Bovendien staan kwaliteit van de zorg en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

“De kraamverzorgenden van Arons Zorg zijn professioneel en werken met hart voor jouw gezin. De komst van een baby wordt geïntegreerd in de bestaande gezinssituatie met oog voor gezondheid, welzijn en zelfredzaamheid van het kraamgezin.” Dat is onze missie, iedere kraamtijd.

Arons Zorg is onderdeel van Arons Zorg Zorg en staat ingeschreven in het handelsregister KvK Brabant 67732178. Arons Zorg heeft een maatschappelijke doelstelling en past de Zorgbrede Governancecode toe, zoals deze door de betrokken brancheorganisaties is vastgesteld. Dit betekent dat Arons Zorg de regels rondom goed bestuur toepast en op transparante wijze verantwoording aflegt aan de samenleving. De bepalingen uit de Zorgbrede Governancecode zijn opgenomen in de statuten, Reglement Raad van Bestuur en Reglement Raad van Toezicht.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg