Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Online community @verlosdenbosch

Ben je zwanger? Of pas bevallen?

De geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch heeft een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.


Wat biedt de online community voor jou?

We merken dat er bij zwangere vrouwen, vrouwen in hun kraamtijd én bij hun partners veel vragen en zorgen zijn over het Coronavirus.
Misschien heeft u juist in deze tijd de behoefte om met anderen informatie, tips en ervaringen uit te wisselen, terwijl het moeilijker is om elkaar te ontmoeten. Wij brengen u online in contact met mede-zwangeren/ kraamvrouwen/ partners, onder begeleiding van vaste professionals uit ons netwerk. We starten in kleine groepen van maximaal 7 vrouwen waarbij partners mogen aansluiten. Elke groep wordt begeleidt door een duo uit ons netwerk, dat kan bestaan uit een verloskundige, jeugdverpleegkundige, psychisch begeleider en/of gynaecoloog. De groep komt gedurende 3 weken 1x per week online bij elkaar. Een paar weken later spreken we nog één keer af om elkaar online te ontmoeten. Het doel is om spanning te verlagen door het uitwisselingen van ervaringen en tips en informatie te krijgen van deskundigen. De online omgeving is beveiligd.

Download hier de informatiefolder.

Klik hier om je aan te melden voor de Online Community @verlosdenbosch.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg