Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Nova verloskundigen viert 15-jarig bestaan met Arons Zorg

Op zaterdag 13 juni viert Nova verloskundigen haar vijftiende verjaardag. Maar dat is niet de enige reden voor een feestje, ook vieren zij een aantal samenwerkingsverbanden die zijn ontstaan door de jaren heen. Sinds begin 2015 zijn namelijk ook een Arons Zorg Kraamzorg, een psychologe en diëtiste in het pand aan de Molenstraat 42 gevestigd.  Daarnaast is  Nova, samen met Arons Zorg, een cursusbureau gestart afgelopen maart.

Nova wil haar verjaardag vieren met al haar (oud-)cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze middag geven docenten niet alleen informatie over het cursusaanbod, ook zijn er workshops zodat je echt kennis kunt maken met de cursussen rondom de zwangerschap. Uiteraard is er ook tijd om nog eens bij te kletsen met de verloskundigen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Wie jarig is, trakteert! Daarom ontvangen alle bezoekers een goed gevulde goodiebag.

Iedereen is van harte welkom tussen 10:00u en 16:00 uur in de praktijk van Nova verloskundigen (Molenstraat 42 in Oss).

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg