Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Zwanger worden

Een kinderwens

Je bent nog niet zwanger, maar je hebt wel een kinderwens. Een spannende tijd breekt aan. Om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten, is het belangrijk om bij een aantal zaken stil te staan. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde leefstijl, goede gezondheid, het slikken van foliumzuur en plezierige seks. Diverse verloskundigen praktijken bieden een speciaal ‘kinderwens’ spreekuur aan waarin al je vragen over een gezonde zwangerschap worden beantwoord.

Zwanger worden duurt soms lang

Over het algemeen duurt het voor de meeste paren een jaar voordat zij zwanger worden. Toch kan het ook voorkomen dat men niet spontaan zwanger wordt. Het is dan altijd raadzaam om je huisarts te raadplegen. De huisarts kan een oriënterend vruchtbaarheidsonderzoek uitvoeren of je doorverwijzen naar de gynaecoloog.

Informatie

Enkele nuttige links op een rijtje wanneer je een kinderwens hebt.
www.strakszwangerworden.nl
www.zwangerwijzer.nl
www.voedingscentrum.nl
www.slimmerzwanger.nl

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg