Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Verlies

Niet vanzelfsprekend

De geboorte van een gezond kindje lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Het komt helaas voor dat een kindje tijdens de zwangerschap, de bevalling of kort daarna komt te overlijden. Een enorm verdrietig verlies dat een plaatsje moet krijgen. De website van Stichting Lieve Engeltjes probeert vragen te beantwoorden en biedt de mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen.

Kraamzorg

Wanneer een kindje tijdens of na de bevalling komt te overlijden, kan de kraamverzorgende van Arons Zorg een waardevolle aanvulling zijn bij de verwerking van dit verlies. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar deze bijzondere vorm van kraamzorg.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg