Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Wil je ook jouw ervaring aan anderen laten weten?
Stuur dan jouw ervaring met foto naar
communicatie@aronszorg.nl!

Modern family

“Op 21 oktober om 9.11 uur is onze zoon Lias geboren. In de vroege ochtend maakten we kennis met kraamverzorgster Patrizia, die aanwezig was bij onze bevalling. Patrizia kwam in een echte ‘modern family’ terecht met een kersverse moeder, een ervaren moeder die beide borstvoeding gingen geven, opa’s en oma’s, twee poedersuikerpapa’s (zoals ze zichzelf noemden) en hun bonussen. Wat zijn we dankbaar voor deze onvergetelijke eerste week. Patrizia voelde vanaf het begin heel natuurlijk aan, wist balans te brengen, luisterde echt en gaf waardevol advies. Een fijner begin voor een leven met ons mooie mannetje konden we niet hebben. Dank je wel voor alles! Liefs uit Ravenstein!”

Familie Snoussi

“Baby Yasmine is op 1 januari om 06.30 uur geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daarmee is zij de eerste Bossche Baby van dit jaar geworden! Mama maakt het goed en haar broers Amine (5), Amir (3,5) en zusje Zaineb (2,5) vinden het superleuk en helpen goed mee. Speciaal voor de foto houden ze hun nieuwe zusje goed vast. Alle kinderen hebben kraamzorg van Arons Zorg gehad. Mama is altijd tevreden geweest met Arons Zorg en zou geen ander willen!”

Stéphanie

“Deze week heb ik mijn laatste kraamdag gehad met kraamverzorgster Nicole. We hebben een super fijne kraamtijd gehad. Nicole geeft complimenten, goede hulp en tips. Ze biedt een luisterende oor aan. Ze heeft ons super geholpen bij hoe wij met ons pasgeboren dochtertje (geboren op 12 augustus) en ons zoontje van 4 jaar moeten omgaan en hoe we hen evenveel aandacht kunnen geven. Dit gaat nu erg goed). Wij vonden de laatste dag met Nicole erg jammer. Hier heb ik (Stéphanie) veel tranen gelaten. Wij zijn haar echt enorm dankbaar! Ze is een lieve zachte vrouw met het hart op de juiste plaats. Lieve Nicole, nogmaals bedankt voor je goede steun en luisterende oor, de kraamtijd was super met jou als kraamhulp. (Ik moet nog wel goed herstellen, maar dat komt goed.) Hopelijk zien we je ooit nog eens… Groetjes xxx Stéphanie, Mark en Valenzio. En natuurlijk niet te vergeten ons kleine meisje Mackenzie.”

Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis

”Ook ik wil graag onze super ervaring met jullie kraamzorg delen. Wij hebben namelijk 3 keer dezelfde kraamhulp gehad, waar we super blij mee waren. In 2014 is onze eerste zoon Lennox geboren. Eenmaal thuis kregen we de hulp van Kim. We hadden een goede klik met Kim, ze zorgde goed voor ons drietjes en tijdens de laatste dag grapten we dat het leuk zou zijn als ze voor een eventuele tweede keer terug zou komen. Daarna is in 2016 onze tweede zoon Vigo geboren, zowel Kim als wij hebben onze voorkeuren bij Arons Zorg aangegeven, en ook deze keer stond Kim vrij snel voor de deur na onze thuiskomst. Dit keer ook weer goed geholpen, ook de zorg voor Lennox werd meegenomen. ”Nou Kim, als er een derde mag komen, dan willen we jou heel graag weer als kraamhulp!” zeiden we deze keer. Nu werd onze derde zoon Lewis na een hele snelle en voorspoedige thuisbevalling geboren. Helaas kon Kim ’s nachts niet bij de geboorte zijn, maar de volgende ochtend mochten we haar voor de derde keer verwelkomen in ons huis. We waren weer goed geholpen en verzorgd. Kim wist precies waar ik wel of geen behoefte aan had, zo fijn! Ook de twee oudste waren blij met Kim (en Saskia!) en dat maakte het voor ons een perfecte afsluiting van de kraamperiode. Groetjes, Sanne, Dirk, Lennox, Vigo en Lewis.”

Melissa is een top meid

‘Wat hebben wij een fijne kraamzorg gehad! Ik ben op 28 augustus bevallen van onze zoon Jason. Onze kraamverzorgster was echt een top meid, ze heet Melissa. Ze was voor Jason en onze dochter Yasmin (bijna 2 jaar) super lief en ook erg professioneel en geduldig. Ze heeft de zorg rondom Jason goed uitgelegd en mijn dochtertje er veel bij betrokken. Toen ze weg ging, had ik het er wel even moeilijk mee. Dat heb ik niet snel. Wel vond ik het zielig voor haar dat ze zo ver moest rijden naar ons. We hebben ‘s middags gezellig geluncht met lekker fruit. Ze was erg creatief en knutselde ook met mijn dochtertje. Groetjes, Saskia.”

Zoontje Liam

“Op 2 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze zoon Liam. Kraamverzorgende Sabrina heeft ons en de verloskundige ondersteund tijdens de thuisbevalling. Ondanks dat dit een korte kennismaking was zijn we heel tevreden over hoe Sabrina tijdens de bevalling heeft geholpen en de nazorg heeft geboden. De volgende dag stond kraamverzorgende Amy bij ons op de stoep die ons de eerste dagen heeft begeleid en geholpen. De tweede helft van de kraamweek heeft kraamverzorgende Karin ons ondersteund. Beide dames waren erg lief voor Liam en ons. Ook onze huisdieren kregen op zijn beurt een aai. Ondanks dat we het heel gezellig hebben gehad in onze kraamweek hebben we ook veel geleerd en is er super voor ons gezorgd. Kortom, we hebben kennis mogen maken met 3 toppers van Arons Zorg. Ieder met haar eigen tips en trucs waardoor we in de eerste week heel wat wijzer zijn geworden. Bedankt dames, ook namens Liam! Groetjes, Martje, Bob en Liam”

Trudy, jij bent een topper!

“We hebben een fantastische kraamtijd gehad dankzij topper Trudy Vervoort! Zo vriendelijk, lief, spontaan, kundig, en wat straal jij een rust uit wat voor onze 2 mannetjes heel fijn was. Je bent een echte harde werker! De dagen zijn voorbij gevlogen. Wij, onze 2 mannetjes en ons meisje gaan jou zeker missen! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Jouw betrokkenheid en de fijne opstart met jou als kraamverzorgende. Groetjes Jasper, Linda, Daan, Sem en Milou.”

Baby Joost

”Op de foto staat kraamverzorgende Amy samen met baby Joost (geboren op 30 april). We hebben een hele fijne kraamtijd dankzij Amy. Echt een toppertje! Groetjes Familie Van Erp.”

Ineke Guerain van Erp

“We hebben een super kraamtijd gehad. Veel geleerd en super verzorgd. Zowel ik als Naomi! Trudy Vervoort je bent een topper.”

 

Nicole en Ralph

”Ik wil graag Arons Zorg ontzettend bedanken voor de geleverde goede zorg! We waren erg blij met Sanne Bouman!
Je zou niet zeggen dat ze pas een half jaar ervaring heeft, heb veel aan haar tips gehad in mijn kraamtijd en ben goed verwend met van alles.
Verder was ze ook super leuk met ons dochtertje Lynn. Bedankt Sanne, voor de mooie week die je ons gegeven hebt! We gaan haar missen!
Groetjes Ralph, Nicole, Lynn & Kay”

Familie Mulders uit Heesch

“Onze dochter Jente is op dinsdag 15 mei om 21.08 geboren. We zijn al vanaf 19.30 ondersteund door één van jullie fijne kraamverzorgsters. Ze heet Karin. Karin was nieuw voor ons maar straalde meteen veel rust en zekerheid uit met haar komst. Ze was er al met de bevalling en heeft ons ruim een week goed verwend. Ondanks dat Jente onze 2e dochter is, kregen we toch weer nieuwe tips en was het een goede opfriscursus. Sommige dingen vergeet je nu eenmaal… ook voor Fenne werd als grote zus een speciale rol weggelegd en er was ruimte voor humor en een knuffel… In de foto zie je Karin met Jente, hét ultieme bewijs dat vrouwen ook meer dingen tegelijk kunnen ?. Karin bedankt, het was een fijne kraamweek!”

Kim, Wil, Emma en Sofie

”Op 19 februari is onze dochter Sofie geboren. Wij hebben een ontzettend leuke kraamweek gehad met Aleida, die voor de tweede keer onze kraamhulp was en Kim die het super goed gedaan heeft in haar stageperiode. Graag willen wij jullie bedanken voor een leuke week! Misschien dat we elkaar nog eens zien. Kim succes met je opleiding. Groetjes, Kim, Wil, Emma en Sofie.”

Familie Van den Heuvel

”Op 11 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige zoon Dex. Ongeveer een uurtje nadat we thuis waren gekomen uit het ziekenhuis stond onze kraamverzorgster voor de aankomende week voor de deur! Haar naam… Annelie! Een hele leuke spontane jonge meid. Wij voelden meteen een klik met haar. Wat hebben wij in de week dat ze er was veel van haar geleerd! Want ondanks dat ze vrij jong is (ik had ook aangegeven een jongere kraamverzorgster te willen), is ze erg kundig en ontzettend goed in de omgang met kraamvrouw en baby. Wij hadden echt het gevoel met elke vraag bij haar terecht te kunnen. Ook onze kleine man was dol op haar, dat kon je gewoon merken! En ook onze trouwe viervoeter Tara was dol op haar!

Lieve Annelie, hartstikke bedankt voor de ontzettend fijne en gezellige kraamweek! We waren ontzettend blij met jou als kraamverzorgster en mocht er een 2e kindje komen, dan willen wij jou zeker te weten weer als kraamverzorgster! Bedankt voor alles!”

Gino, Henny en Rachelle

”Gino is op 28 maart om 03:44 geboren, ’s ochtends om 11:00 mochten we naar huis! Hanny was er dan ook meteen ’s ochtends, ze pakte alles aan wat er te doen was en nam zelf initiatief, wat heel fijn was! Ze hielp ons super goed met het verzorgen van Gino en van mijzelf, gaf ons goede tips waar we nu nog steeds veel aan hebben! Ook vinden we het nog steeds leuk om de verhaaltjes terug te lezen die Hanny elke dag schreef. We kijken met veel plezier terug op onze kraamweek! We hopen Hanny terug te zien in oktober bij mijn zusje die dan bevalt van een zoontje. Groetjes Henny, Rachelle en Gino.”

Olga bedankt!

“Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad dankzij kraamverzorgende Olga! Ons 2e kindje, eerste dochtertje!
Ze heeft heel fijn voor ons gezorgd en ook iedere dag kwam ze weer met oude nieuwe tips ?! Sommige dingen vergeet je gewoon!
Wat fijn is het om goede kraamzorg in huis te hebben, Olga bedankt!! Liefs Patrick, Angela, Lenn & Iva”

Bedankt Karin!

“Na een pittige bevalling zijn wij na de onze tijd in het ziekenhuis bijgestaan door kraamverzorgster Karin. Heerlijke no nonsense aanpak, een luisterend oor en ze paste perfect in ons drukke samengestelde gezin van vier kids, twee honden en twee katten. Ook al was het ons 4e kind, wij hebben hele handige tips en ideeën van Karin gehad. Wij hebben genoten van onze kraamtijd! Liefs, Wanda, Edy, Amber, Wesley, Jan, Joris en de dieren.”

Joyce

“Wij hadden kraamverzorgster Anne-Marie tijdens onze kraamtijd. Ze was ontzettend lief, gaf ons hele goede tips, en alles verliep zeer relaxed. Zelfs voor onze hond was ze super lief. Daarom vonden wij het jammer toen ze ons moest gaan verlaten. Anne-Marie, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!”

Britt en Stijn

“In oktober zijn wij de trots ouders geworden van Theije. Vanaf het moment dat kraamverzorgster Amy binnen kwam bij de bevalling hadden wij een vertrouwd gevoel. Gedurende de kraamtijd is ze voor ons een zeer waardevolle ondersteuning geweest. Haar geduld, luisterend oor, adviezen, fijne & lieve begeleiding was voor ons goud waard. Amy is zeer waardevol en zeker in kersverse gezinnen!”

Roy en Laura

“We willen Arons Zorg bedanken voor wederom een héle fijne kraamweek. Ná een heerlijke kraamweek van ons eerste wonder “Bliss”, kozen wij zonder enige twijfel, bij onze tweede zwangerschap, weer voor Arons Zorg! Onze voorkeur ging in eerste instantie uit naar een ervaren, wat oudere, kraamhulp. Toen de dag was aangebroken, ontmoette wij kraamhulp Dorien, 21 jaar 😉  Maar wat hebben wij een leerzame, maar zeker een gezellige week gehad! De kennis en de passie die ze heeft voor het vak, maakt haar dan ook een super kraamhulp! Maar ook als persoon is Dorien geweldig om naast je te hebben staan, in deze toch spannende eerste week! Ook onze 3-jarige dochter Bliss heeft een geweldige week gehad, en praat nog steeds over “Maurien” zoals Bliss Dorien steeds noemt. Kort samengevat; bedankt voor wederom een mooie kraamweek, en complimenten voor Dorien! “Ga door met wat je doet, je bent een geweldig persoon! En wie weet zien we elkaar nog eens!”

Familie Brands

”Ik wilde toch even kwijt dat wij een super fijne en lieve kraamverzorgster hebben gehad, genaamd Kelly. Wij zijn heel erg blij dat zij de afgelopen week voor ons heeft klaargestaan. Ze heeft ons goed geholpen en uitleg gegeven over hoe we dingen het beste konden aanpakken. Kelly zorgde elke dag keer op keer ook dat de was werd gedaan ze verwende ons met een ontbijtje en de lunch. Zodra ze weg ging was ons huis iedere keer opgeruimd en schoongemaakt. Als wij in de toekomst een tweede kindje krijgen, dan gaan wij zeker bellen en aangeven dat we Kelly weer willen. Dankjewel voor jouw inzet Kelly.”

Bedankt Debbie

“We hebben een super fijne kraamweek gehad. We zijn bijzonder tevreden over de werkzaamheden van onze kraamverzorgende Debbie. Vanaf de eerste minuut was er meteen een hele fijne klik. Ook voor ons zoontje van 2 jaar was Debbie een fijn en veilig persoon. We hebben genoten van deze week en zijn heel erg blij dat Debbie na de bevalling bij ons in huis mocht komen. Haar deskundigheid, enthousiasme en passie hebben ons een topweek bezorgd. Suze en Jack hebben genoten van haar aanwezigheid! Liefs, Ronald, Femke, Jack en Suze.”

Familie Van Hoeij

“Vorige week hebben wij kraamverzorgster Patrizia en stagiaire Kelly, na een paar dagen ziekenhuis, hier in huis mogen ontvangen. Wat hebben we genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorgen en gezelligheid van deze twee dames. Niet alleen waren ze super lief voor onze Dylan, ze zorgden ook super voor mij en mijn man. Een ontbijtje op bed, gezellige ‘hello baby’ prikkertjes in vers gemaakte fruithapjes, sapjes in wijnglazen, het waren die kleine dingetjes die het extra bijzonder maakten. Omdat ik na mijn keizersnee zelf nog niet zoveel kon, hebben ze Marijn hartstikke goed op weg geholpen en met ons meegedacht over hoe ik toch bij de verzorging kon zijn en later in de week met hulp lekker zelf doen. Lieve dames, onwijs bedankt voor alles!! Groetjes en een hele dikke knuffel van Dylan.”

Erik, Joyce, Ninthe en Milou

”Net als bij onze eerste dochter, kozen we nu ook voor Arons Zorg. Op 12 februari is onze 2e dochter Milou geboren. De bevalling in het JBZ ging erg snel. De verloskundige had met spoed Arons Zorg gebeld om iemand te sturen, maar 5 min daarna was ze al geboren. Amper een half uurtje later kwam Patrizia al de kraamkamer binnen lopen. Er was meteen een goede klik en voelde heel relaxed en vertrouwd. Ze heeft ons de dagen daarna geweldig verzorgd, ondersteund en begeleid. Als wij onzeker waren of we het allemaal wel goed deden met de oudste, dan nam ze de tijd om erover te praten. Wij konden ons hart luchten, wat erg fijn was. Wat wij erg gewaardeerd hebben, is dat ze er voor ons hele gezin was. Ze betrok onze dochter Ninthe ook veel bij de verzorging van de baby. Met trots kreeg zij op de laatste kraamdag nog een Grote zus diploma van Patrizia! Wij hebben echt een fijne en leuke kraamweek gehad. Hierdoor verliep mijn herstel ook voorspoedig. Patrizia, nogmaals bedankt, je bent een topper!”

Zoon Joa

“Wat hebben wij een heerlijke week gehad met kraamverzorgster Cindy. Na een vlotte bevalling en helaas een nachtje ziekenhuis was de volgende dag Cindy daar om ons nog wat uurtjes te ondersteunen. Het voelde meteen goed vanuit onze kant. Cindy is een rustige, zachtaardige vrouw met veel kennis en humor. Dit vak is echt voor haar weggelegd. Dat zie en merk je in alles wat ze doet. Ze heeft ons heel goed verzorgd en heeft onze dochter super vermaakt zodat ik ook even een middagdutje kon doen. Een rondje wandelen met de hond was geen enkel probleem voor haar. Fay ging dan gezellig mee. Ook het huishouden werd goed bijgehouden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Helaas hoort afscheid nemen er ook bij en kijken we samen terug op een mooie eerste week met een heel tevreden zoon Joa! We zijn haar dan ook erg dankbaar voor de heerlijke kraamweek. Je bent een topper! Liefs, Maarten, Dominique, Fay en Joa”

Familie Kacmaz

”Dankzij Amy hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. Ze was lief, zorgzaam en vooral deskundig. Ze heeft ons enorm op weg geholpen met de borstvoeding en zelfs extern hulp ingeschakeld. Super fijn en lief! Amy nogmaals dank je wel, we gaan je missen. Veel liefs Desdan, Huriye, Ruzgar, Milas, en Liya.”

Zoontje Tijn

“Op 12 mei ben ik in het ziekenhuis bevallen van mijn zoontje Tijn. Ik wilde graag een rustige en empathische kraamhulp. Zeker omdat de samenwerking intensief zou zijn – ik ben alleenstaand. Nou, die fijne kraamhulp heb ik gekregen! Ik ben heel blij met de adviezen die Patrizia me gaf; over het herstel na een keizersnede, de verzorging van mijn zoontje, maar ook het luisterend oor was fijn. Patrizia, bedankt voor de super kraamweek! Dankzij jou hebben we een relaxte start gehad thuis. Groetjes Annelies en Tijn.”

Zoon Thomas

“Op zondag 19 juli zijn wij trotse ouders geworden van een mooi klein frummeltje genaamd Thomas. Terugkijkend op een mooie bijzondere bevalling met hulp van de verloskundige en onze kraamhulp Marissa. Eenmaal weer thuis heeft Marissa ons heel liefdevol en met warmte alle ‘kneepjes van het vak’ geleerd. Elke ochtend als de bel ging stond er een vrolijke vrouw voor de deur die weer zin had in haar werkdag. Omdat zij dat uitstraalde voelde de kersverse papa en mama zich ook top! De kraamweek was fijn en is voorbij gevlogen. De laatste dag vonden wij het dan ook jammer om weer afscheid te moeten nemen. Als Thomas eens een broertje of zusje mag krijgen zouden wij Marissa graag weer zien. Groetjes Tom, Janneke en Thomas”

 

Zoon Albert

“Op 22 juni is onze zoon Albert geboren met een keizersnede. Op 24 juni zijn wij thuis gekomen en hebben onze kraamverzorgster Amy voor de eerste keer gezien. Ze is aardig en heel open en heeft ons veel geleerd. Bij onze eerste zoon Oscar (geboren in 2017) had ik een slechte ervaring bij een andere kraamorganisatie. Daarom had ik er nu minder vertrouwen in. In eerste instantie hadden we dus gekozen voor minimale zorg. Echter nadat Amy de eerste dag bij ons kwam, was dit beeld meteen weg en groeide ons vertrouwen in de kraamweek. Wij hebben meteen onze uren kraamzorg uitgebreid, ook omdat het echt nodig was. Amy heeft ons veel geholpen, vooral met de borstvoeding. Ze heeft tips en tricks geprobeerd om mij te helpen met het aanleggen. Eindelijk was het gelukt en daar ben ik super blij mee! Ze zorgde ook heel goed voor broertje Oscar die helemaal gek is op haar. Amy leerde hem hoe hij kan helpen als Albert in bad gaat. De kraamweek was helaas snel voorbij. Wij missen haar heel erg. Nogmaals bedankt, Amy. Groetjes fam. She!”

Tara en Dayron

“Kraamverzorgster Patricia was al vroeg in het ziekenhuis om mij en de verloskundige bij te staan. Ze was een geweldige hulp bij het opvangen van de weeën. Vanaf het moment dat onze Tiago was geboren gaf Patricia goede tips. De kraamweek verliep prettig doordat Patricia en Sanne (stagiaire) alles in overleg deden. Ze gaven goede voorlichting rondom borstvoeding en persoonlijke hygiëne. Ook het herinneren aan medicatie was prettig! Als net bevallen vrouw denk je daar nog niet aan. De tips voor de nacht en bestaande apps hebben erg geholpen voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt voor deze fijne week! Mede dankzij jullie hulp verliep mijn herstel spoedig.”

Dochter Ellianne

“Nadat ik 23 september bevallen ben van onze 2e dochter Ellianne, mocht Ashley bij ons de kraamweek komen doen. Het is toch gek om een collega in huis te hebben. Ashley heeft daardoor niet veel hoeven uit te leggen, maar voornamelijk gezorgd dat ik/wij volledig konden wennen aan onze nieuwe gezinssituatie. Ook onze oudste dochter Jacqueline vond het altijd leuk als Ashley er weer was! Wij hebben heerlijk genoten van een fijne kraamweek, Ashley bedankt!! Liefs, Dorien, Denny, Jacqueline en Ellianne”

Baby Ren

“Bij deze wil ik graag onze ervaring delen die wij hadden met onze kraamverzorgende Patrizia Andrean. Dankzij Patrizia hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Vanaf het begin was er een goede klik. Patrizia heeft veel kennis maar deelt dit zonder belerend of betweterig over te komen. Ze gaf ons alle ruimte om zelf te ontdekken en stuurde ons bij met goede tips en adviezen. Met haar warme persoonlijkheid stelde ze mij als nieuwe moeder gerust en gaf ze veel liefde aan onze baby Ren. Wij zijn heel erg blij dat we Patrizia hebben leren kennen en gunnen iedereen zo’n fijne kraamhulp. Bedankt Patrizia en Arons Zorg voor de goede zorgen! Liefs, Simone, Tommy en Ren”

Demelza, Maud en Quinn

”Wat is de week snel gegaan. Onze topper van een kraamhulp Carin was er gisteren alweer voor het laatst. We hebben een hele fijne eerste week gehad. Carin heeft ons de kennis en het vertrouwen gegeven dat we het nu zelf kunnen. Super bedankt voor alles! Groetjes van Demelza, Maud en Quinn.”

Familie Stamps-Princee

“Op 1 februari 2021 werden wij voor de eerste keer trotse ouders van onze zoon Matz. Kraamverzorgende Patricia heeft ons in een ruime week veel geleerd over de zorg en verzorging van onze kleine man, het ouderschap etc. Ze schakelde de verloskundige en de lactatiedeskundige in waar nodig om er zo voor te zorgen dat het voeden van de kleine zo probleemloos als mogelijk verliep. Daarnaast kijken wij terug op een week waarin er goed voor ons drieën werd gezorgd. Het huishouden werd gedaan en we werden dagelijks verrast met lekker eten en drinken. Wij hebben het enorm met Patricia getroffen en hadden vanaf moment 1 een klik met haar. Wij wensen iedereen zo’n topper als kraamverzorgende toe! Liefs, familie Stamps-Princee”

Dank je wel Marissa!

“Wij hebben een super fijne kraamweek gehad! Dit dankzij kraamverzorgende Marissa! Mijn andere twee kinderen vonden Marissa helemaal leuk! En ze betrok ze er ook goed bij! Dank je wel Marissa voor de fijne tijd! Dikke kus, Ton, Lizet, Charlie, Josje en Jackie uit Den Dungen”

Silvie en Eva Luna

“Blij verrast waren we, toen onze kraamhulp Patrizia midden in de nacht aan onze deur stond om ons te helpen met onze dochter Eva Luna. We kwamen net terug uit het ziekenhuis en Patrizia heeft ervoor gezorgd dat we allemaal konden slapen de eerste nacht. Een paar uren later stond ze weer klaar voor ons, net zoals de dagen die daarop volgden. We zijn erg blij met de hulp, adviezen en ondersteuning die we hebben gekregen van Patrizia. Voor kersverse ouders is dat erg prettig en misschien wel onmisbaar. Daarnaast was Eva Luna ook erg blij met ervaren handen! Bedankt hiervoor!”

Sergio en Maryjet Reijnders

“Vandaag hebben wij onze laatste dag van de kraam week gehad. Ik wou even zeggen hoe blij we zijn geweest met de hulp van kraamverzorgende Hannie. Ze heeft ons zo goed geholpen, uitleg gegeven en ons vertrouwen gegeven in hoe we het allemaal moeten doen. Een vrouw die haar vak zeker verstaat en velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Heel erg bedankt!”

Familie Van Bilsen

“Op 13 maart ben ik trotse moeder geworden van Laiylah. Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Amy van Gurp voor ons klaar. Ik ben zeer tevreden met haar zorgzame en ontspannen karakter. Erg fijn! Ze heeft mij, Laiylah en Dakota (de hond) met veel liefde verzorgd! Dank je wel Arons Zorg!”

Nazyhr

”Helaas zijn de 6 dagen samen met Melissa, na een onverwachte vroege bevalling waar nog het een en ander voor klaar gezet moest worden, zo snel voorbij gevlogen. Fijn om zo’n goede hulp te krijgen die feilloos aanvoelt wat er gedaan moet worden en dan ook nog goed voor mama en de kleine zorgt. Melissa wij willen jou bedanken voor de fijne week waarin je ons geholpen hebt met Nazyhr. Wat een gemis de volgende dag na de kraamweek.”

Hanny bedankt!

“Afgelopen 3 juni is onze tweede zoon Stijn thuis geboren. Nadat onze eerste zoon te vroeg werd geboren, keek ik er zo naar uit om bij de tweede langer zwanger te zijn, thuis te bevallen en een normale kraamweek te krijgen. Al mijn wensen zijn uitgekomen en wil graag onze kraamverzorgster Hanny even extra in het zonnetje zetten. Zij heeft voor mij de kraamweek echt tot een feestje gemaakt. Een geweldige vrouw met liefde voor haar werk. Adviezen die ze gaf hebben we aangenomen en ze heeft ervoor gezorgd dat de angsten die ik had vanwege onze oudste zoon verdwenen als sneeuw voor de zon. Onze andere zoon was ook helemaal dol op haar, wij hebben echt genoten van de tijd dat ze bij ons was! Zo blij dat ik deze zwangerschap voor Arons Zorg heb gekozen, zo blij met Hanny. 1000x dankjewel! Liefs van Floor, Tom, Daan & Stijn”

Zoon Jens

“Enorm blij waren wij toen we na een week ziekenhuis naar huis mochten. Echter thuis was de badkamer nog niet klaar en stonden kraamverzorgster Linsey en leerling Amber meteen voor een aantal uitdagingen. Onze woonkamer werd door hen omgetoverd tot een fijne slaap/leefplek en zo kampeerde wij met ons nieuwe gezinnetje 5 dagen in onze woonkamer. Deze dames waren zo flexibel en spontaan dat wij hun aanwezigheid als zeer fijn hebben ervaren. Wij kunnen het iedereen aanraden om een leerling mee te laten komen. Amber is een rustig een leergierige meid die er alles aan doet om het zo prettig mogelijk voor je te maken. Dames, bedankt voor alle tips en hulp voor ons in onze kraamperiode. Groetjes Jeffrey, Jill en knuffel van Jens”

Familie Van den Hout – Brouwers

“Op 12 april om 23.28 uur zijn wij trotse ouders geworden van Matz van den Hout! Om 21.45 uur kwam Amy van Gurp, kraamverzorgster van Arons Zorg, in het ziekenhuis aan! En meteen hadden wij een prettige klik met haar. De volgende dag om 12.30 uur mochten wij met Matz naar huis en kregen wij Amy weer als kraamverzorgster voor de hele week. Wat hebben wij veel geleerd van Amy. Ook heeft ze ons en vooral Matz ontzettend goed verzorgd. Wat zullen wij haar gaan missen! Echt een top meid!”

Lex, Anouk en Walter

”Op 4 november om 7:24u is onze zoon Lex geboren! Precies één week na de uitgerekende datum. Verloskundige Marieke (van Nova) en kraamverzorgster Jacqueline (van Arons Zorg) hebben samen geholpen bij de geboorte! Jacqueline heeft zelfs de navelstreng mogen doorknippen, dat vond papa zelf iets te spannend. Omdat alles goed ging met Lex mochten we al snel weer naar huis. Thuis heeft Jacqueline ons wat fijne tips gegeven voor de eerste nacht, ons geholpen met verschonen en beschuit met muisjes maken voor de opa’s en oma’s van Lex! In de week dat Jacqueline bij ons in huis is geweest hebben we heel veel van haar geleerd, zoals bijvoorbeeld hoe we Lex kunnen wassen en hoe om te gaan met de borstvoeding en verdere verzorging. Daarnaast heeft ze ook fijn geholpen in het huishouden, door alle hectiek kwamen papa en mama daar niet aan toe (was wel even wennen voor papa). Natuurlijk hebben we ook veel gezellig gekletst met elkaar. Lex is een relaxed en tevreden jochie, hij doet het super! Met de tips van Jacqueline hebben we ook na de eerste week Lex goed kunnen verwennen en verzorgen zonder meteen in de stress te schieten! – Trotse ouders Anouk en Walter.”

Anky Slaats – Somers

“Op 16 juli is ons dochtertje Nynke geboren. Bij ons eerste kindje hebben wij niet echt een leuke kraamtijd gehad. We waren blij als de kraamzorg weer weg was, terwijl het juist de bedoeling is dat zij er een fijne eerste week van maakt. Hoe anders was het nu bij Nynke waar wij gekozen hebben voor Arons Zorg. Vanaf het eerste moment dat kraamverzorgster Bianca binnen kwam (nog in het ziekenhuis) voelde het goed. Zij heeft er voor gezorgd dat wij als gezin een super kraamweek hebben gehad én echt hebben kunnen genieten. Ons zoontje mist haar nog steeds. Jullie zorg was uitstekend.”

Nathalie en Ruud

“We willen kraamverzorgster Yvonne bedanken voor de ontzettend fijne kraamweek die we samen beleefd hebben. Vooraf waren we heel benieuwd naar de kraamzorg die bij ons in huis zou komen, omdat het toch een heel intiem en intens proces is dat je met een buitenstaander deelt. Al gauw wisten we dat we het getroffen hadden met Yvonne. Wat een fijne klik en wat hebben we een hoop van je geleerd in de kraamweek. Het voelde vertrouwd en naast ruimte voor al onze vragen was er ook ruimte voor gezelligheid. Wat heeft onze dochter Pien ook heerlijk met je gebadderd, geknuffeld en getutteld. Het was even slikken toen de kraamweek er op zat, maar je hebt ons prima op weg geholpen om een mooi vervolg te geven aan de eerste levensweek van Pien.”

Eefje en Floor Suijkerbuijk

“We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Bianca. Een fijne, lieve, vriendelijke, gezellige en wijze kraamverzorgster. Naast de verzorging voor mij en Floor had ze ook oog voor iedereen. We konden met al onze vragen en verhalen bij haar terecht en hebben veel aan haar ondersteuning gehad. Het was iedere ochtend weer een feest als ze binnenstapte. Helaas na 10 dagen was het dan toch echt tijd om afscheid van haar te nemen, maar door al haar goede adviezen waren we er ook klaar voor om het zelf te gaan doen. De kraamtijd is ondanks mijn lichamelijke ongemakken een feest geworden en daar heeft Bianca zeker voor gezorgd ! Dank je wel voor alles!”

 

Baby Ryan

“Dit is baby Ryan, geboren op 5 februari. Tot grote tevredenheid kijken de ouders van Ryan terug op een hele fijn kraamtijd met kraamhulp Vera van Beers!!”

Dochter Viënna

“Op 13 februari is onze dochter Viënna geboren. Wij hebben een super goede ervaring gehad met onze kraamverzorgster Saskia! Wat een lieve vrouw. Ze was tijdens de bevalling er bij en wij hadden meteen een goede band met haar! Thuis zijn we ook goed verzorgd en hebben fijne tips gekregen.” Groetjes van Whitney

Familie Yavuz

“Op 16 juni is om 06.54 uur onze dochter Ilayda Yavuz geboren. De bevalling ging zo snel dat ze al geboren was toen onze kraamverzorgster Wendy in het ziekenhuis aankwam. Zij heeft de nazorg in het ziekenhuis mee opgevangen en gaf een goede begeleiding bij het voeden. Daarna is ze met ons mee naar huis gegaan. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Wendy. Ze heeft ons goed verzorgd en gaf goede tips en informatie. Daarnaast was het ook altijd gezellig als ze er was. Ze heeft ons goed op weg geholpen.”

Zoon Jake

“Op 8 december is onze zoon Jake geboren. Na een zeer heftige bevalling en 3 dagen ziekenhuis werden wij thuis opgewacht door de super lieve kraamverzorgster Cindy. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik. Cindy is zo behulpzaam, zorgzaam en lief. De kraamweek is voorbij gevlogen ondanks de pijn. Cindy zorgde ervoor dat ik en onze Jake een super tijd hebben gehad. Voor mij was zij de beste persoon waar ik mijn kraamtranen kon laten gaan, maar ook was zij een luisterend oor. Groetjes Jennifer”

Trotse ouders van Loïs van de Wetering

“Op 25 februari zijn wij trotse ouders geworden van een mooie dochter Loïs. Er brak een spannende tijd voor ons aan. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten mama en Loïs naar huis. Onderweg naar huis belde wij Arons Zorg om te laten weten dat we onderweg waren. We werden vriendelijk te woord gestaan. Ze vroegen ons of wij het goed vonden als er een stagiaire met de kraamverzorgende mee zou komen. Wij vonden dit geen probleem. We hadden meteen een goede klik met kraamverzorgende Irma Moonen en Sanne Bouman. Ze waren super vriendelijk en hadden een rustig karakter, dat is wat de mama nodig had. Ze toonden meteen interesse in de mama en hoe de bevalling was verlopen. Ook waren ze super lief voor ons dochtertje Loïs! Afscheid was dan ook erg emotioneel. Wij kunnen gelukkig zeggen dat we een super kraamtijd hebben gehad en hebben echt ontzettend veel geleerd van deze 2 dames!”

Mell, Roy en de kids

“Op 21 september is onze zoon Jordan om 05:04 geboren. Na een super fijne zwangerschap en een ongelofelijke snelle bevalling van 1,5 uur, konden we gaan genieten van ons 3e kindje. Toen we diezelfde ochtend kennis mochten maken met kraamverzorgster Nienke, voelde het meteen vertrouwd. Ze heeft heel goed voor mij, Jordan, de andere kids en het huishouden gezorgd. Ze heeft mij de mogelijkheid gegeven om veel uurtjes huid-op-huid contact te hebben met onze kleinste telg. Gelukkig waren mijn vriend en de kids ook super blij met Nienke. Het is toch je huis dat je openstelt voor een vreemde en dus heel belangrijk dat er dan een goede klik is. Het was een hele fijne week die ik niet anders mee had willen maken. Dus zeer zeker een aanrader! Wij hebben nu 3 keer gebruik mogen maken van jullie diensten. Top!”

Familie Gebruers

“Op 27 juli is onze zoon Steff geboren. Tijdens onze kraamweek hebben wij mogen genieten van de goede zorgen van kraamverzorgster Karin. Ondanks dat Steff ons tweede kindje is wist Karin ons wederom te voorzien van fijne tips en goede zorg, ook voor onze dochter van 2! In deze fijne kraamweek hebben wij een fijn moment vast kunnen leggen van Karin samen met onze 2 kinderen! Complimenten weer voor de fijne zorg die wij hebben mogen ontvangen!”

Bedankt Bianca!

“Onze dochter, Nahla Luna, is op 23 januari geboren. Op 30 januari is kraamverzorgende Bianca voor het laatst bij ons geweest. Wat zullen we haar missen! Ze heeft zeer goede en fijne zorg verleend en ze is erg kundig. Je kan met al je vragen bij haar terecht en ze heeft ervoor gezorgd dat ik echt wat rust heb kunnen nemen, ze weet wat je nodig hebt. Zeer tevreden en blij met de zorg die we hebben ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt, Bianca! Groetjes, familie Van Nahuijs”

Fleur, Jim en Finn

”Op 19 januari beviel ik tijdens een goede thuisbevalling van onze zoon Finn. Met smart wachtten we af wie ons kwam helpen tijdens te kraamweek. We hadden het niet beter kunnen treffen. Nicole was onze rots in de branding en wat heeft ze ons veel geleerd. Dankjewel voor de super zorg! Groetjes Fleur en Jim. Papa en mama van Finn.”

Familie Xhante Zjmoer en Jac Meesters

“De week kraamzorg zit er voor ons helaas op, wat hebben wij genoten van kraamverzorgster Ilse van Hulten, we hebben zoveel mogen leren van haar. Een gezellig vrouw met het hart op de juiste plek en met liefde voor haar werk. Wij gaan haar erg missen! Zo jammer dat de kraamzorg maar één weekje is. Arons Zorg en Ilse, bedankt voor alles! En bij ons volgende kindje zouden we heel graag weer Ilse willen. Wij gaan genieten van de kleine die geboren is op 1 mei, genaamd Kyano!”

Baby Faber

”21 februari is ons derde kindje Faber geboren. Bij de geboorte van ons tweede kindje Sepp hadden we Monique als kraamverzorgster en we hoopten dat ze deze keer ook bij ons zou kunnen kramen. En ja gelukt! Bij de geboorte van Sepp was Monique er bij de bevalling helaas niet bij, deze keer gelukkig wel! Wat was ik blij om in het ziekenhuis een bekend gezicht binnen te zien komen. Meteen vertrouwd. En ze kon meteen aan de bak, want 45 minuten na haar binnenkomst werd mooie kleine Faber geboren. In de kraamweek heeft Monique ons allemaal verwend. Met heerlijke ontbijtjes en lunches, rust en gezelligheid. Ze zorgde geweldig voor onze andere 2 kindjes, iets wat ik het belangrijkste vond, lette goed op mij en Faber en was er voor ons voor een goed gesprek, een lach en een traan. Wat gingen die 8 heerlijke dagen snel voorbij! Op de laatste dag zou Monique wat later beginnen omdat het de laatste uurtjes waren. Maar omdat onze dochter die nacht een paar keer had overgegeven, was ze er meteen ’s ochtends om ons nog even te helpen met een zieke dochter en de laatste was beddengoed. Wat waren we daar blij mee na een brakke nacht en wat fijn dat Monique er voor ons was! We vonden het allemaal jammer dat ze weer wegging, er had zo een weekje extra bij gemogen. Onze goede start als gezin van vijf hebben we volledig aan Monique te danken!”

Bedankt Sanne!

“Op 30 mei is onze zoon Harry geboren. Onze ervaring met Sanne Bouman was heel positief. Sanne is een lieve kraamverzorgster met veel aandacht voor het hele gezin. Ze heeft haar werk bij ons zeer goed gedaan en was altijd erg netjes op tijd. Wij vinden het jammer dat ze niet langer bij ons kon blijven. Jullie kunnen trots zijn met zo’n fijne warme collega als Sanne. Groetjes, Chari, Nabila, Dorian en Harry Naseraldeen.”

Nienke, Gwenda en Juun

”Op 4 januari is onze zoon Juun geboren. De bevalling verliep zeer vlot, maar vanwege complicaties naderhand, moesten we vier dagen in het ziekenhuis verblijven. Thuis kon ik (Nienke) niet veel doen en kwam werkelijk alles gedurende de hele kraamperiode aan op onze kraamhulp Irma. Hierbij willen we even laten weten dat we ontzettend goed verzorgd zijn door Irma. Wat een fantastische vrouw en wat waren we blij dat ze bij ons kwam! We hebben veel nuttig advies gekregen en dankzij Irma hadden we een heerlijke kraamtijd. Als er een tweede komt, dan hopen we dat Irma weer bij ons kan komen. Irma: ontzettend bedankt voor je goede zorgen! Hartelijke groeten, Nienke, Gwenda en Juun.”

Familie Van de Goor

“Op 10 juli zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Janske. Wat hebben wij een onvergetelijk, betoverend mooie kraamweek gehad. De fantastische mensen van Arons Zorg (Willy en Paula) hebben hier absoluut voor gezorgd. We hebben samen gelachen en samen gehuild. Het was fantastisch dat jullie er voor ons waren. Behalve dat het zo fijn en zo ‘eigen’ voelde, hebben wij de hele week kunnen rekenen op jullie professionaliteit en hulp. Jullie hebben ons in een paar dagen heel veel geleerd en we hebben er alle vertrouwen in dat we nu een hele goede mama en papa zullen zijn. We zullen jullie nooit vergeten! En wie weet… tot een volgende keer!”

Charlotte, Nicole, Deyan en Nova

”De kraamweek is voorbij en dat vinden we maar wat jammer. Heerlijk om weer in ons ritme te zitten maar wat gaan we Amy missen. Amy heeft er voor gezorgd dat we optimaal hebben kunnen genieten van onze kraamweek. Ze is enorm kundig. Ze heeft veel kennis, maar is daarnaast ook een heel prettig persoon in de omgang en ze was daardoor al snel onderdeel van ons gezin. Ze is betrokken, toegankelijk, een harde werker en bezit de vaardigheden en kennis om je verder op weg te helpen. Ook zorgde ze ervoor dat onze zoon de aandacht kreeg die hij verdiende. Ze toverde zelfs een hele knutseldoos tevoorschijn. Fantastisch! Amy ontzettend bedankt voor je goede zorgen. We gaan je missen! Lieve groetjes Charlotte, Nicole, Deyan en Nova.”

David en Anniek

“Wij hadden kraamverzorgster Patrizia tijdens onze bevalling en in de kraamtijd. Ze was ontzettend lief, gaf ons hele fijne tips en drong zich niet op waardoor alles zeer relaxed verliep. Ze kon goed aanvoelen wat we nodig hadden. Daarom vonden we het extra jammer toen ze ons toch echt moest gaan verlaten. Nogmaals, Patrizia, bedankt voor de goede zorg! Hopelijk hebben we jou de volgende keer weer bij ons.”

Familie Kuijpers-Kremers

“Na de bevalling stond onze kraamverzorgster direct klaar om de verloskundige te ondersteunen tijdens haar werkzaamheden waarbij je als kersverse moeder meteen ontzorgd wordt en weet dat de kleine in goede handen is. Tijdens de kraamweek moet je volledig kunnen genieten van je baby waarbij alle (huishoudelijke) werkzaamheden uit handen worden genomen. Wij hadden een hele goede klik met Aleida, onze kraamverzorgster. Zij heeft veel kennis / ervaring en passie voor het vak! Deze passie brengt ze over naar haar (tevens gepassioneerde) leerling Isa, waardoor wij heel veel geleerd hebben. Door de corona-situatie hebben wij ook op afstand contact met elkaar gehad via beeldbellen. Dit is een fijne manier om de laatste updates te delen. Ook dit voelde vertrouwd en is voor iedereen gebruiksvriendelijk. Kortom, wij zijn Arons Zorg erg dankbaar en kijken er zeer positief en enthousiast op terug!”

Jase, Sandros en Manon

”4 juni is Jase geboren! Op 6 juni mochten we naar huis en een uurtje later was Linsey er. Ze was meteen ‘thuis’ bij ons. Ze pakte alles aan wat er te doen was en niks was haar teveel! Ze gaf advies waar nodig en was enorm lief voor Jase, maar ook voor onze dochter Dune! Dat vonden we heel fijn! Linsey betrok Dune overal bij en nam ook echt de tijd voor haar. Bedankt voor de fijne week! We kijken er met veel plezier op terug:-) Groetjes, Sandros en Manon.”

Zoontje Chris

“Hallo op 16 maart zijn wij weer ouders en grote broer geworden van een zoontje Chris!  We hebben hele goede zorgen gehad van Annelie. Ze was heel lief voor Chris en grote broer Daan! Ook de zorg voor mama deed ze erg goed! Wij kijken terug op een hele tevreden kraamweek! Annelie, bedankt voor je goede zorgen!” Groetjes van André, Angelique, Daan en Chris

Sanne en Coen

”Na een paar dagen ziekenhuis werden we de rest van de kraamtijd thuis verzorgd door Marissa. Ons zoontje Noan was dol op haar en wij, als kersverse ouders, hebben veel van haar geleerd. Dankzij Marissa’s goede zorgen en adviezen heeft ze ons door een heftige eerste week geholpen en kijken we ook met plezier terug op de kraamtijd. Vooral van onze wandelingetjes heb ik erg genoten. – Sanne en Coen”

Lisa, Edwin en Luca

”Wij willen heel graag Amy bedanken voor de geweldige kraamweek! Vanaf het moment dat Amy midden in de nacht bij ons binnen kwam om te helpen bij de bevalling, klikte het gelijk. Een week lang werd er goed voor ons drieën en onze kat Minoeschka gezorgd. Amy nogmaals: je tips, gezelligheid en heerlijke fruithapjes missen we nog steeds! Veel liefs, Lisa, Edwin, Luca & Minoeschka ?”

Bedankt Irma

“Lieve Irma, wat waren we blij dat je bij ons kwam! We zijn door jou heerlijk in de watten gelegd en wat hebben we genoten van de kraamweek. Zo fijn hoe je onze oudste zoon bij alles betrok! Je bent een harde werker en maakt van elke dag een feestje. Dit straal je ook echt uit… de dagen zijn daardoor voorbij gevlogen! Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens. Groetjes Robin, Kim, Kai en Roas”

Inge, Bart en Sem

”Graag deel ik met meerdere mensen onze ervaring rondom onze kraamweek met onze kraamhulp Patrizia. Zeker omdat onze situatie niet standaard is. Op vrijdag 15 juni beginnen de weeën. Uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis omdat het hartje niet meer te horen is. Aangekomen in JBZ krijgen we de bevestiging dat ons kind overleden is. Een dag later, 16 juni om 03.07 uur, ben ik bevallen van een stil geboren zoon, Sem. Zaterdagavond mogen we met onze zoon naar huis. Enkele uren nadat we thuis waren kwam onze kraamhulp Patrizia. Het was zeer spannend voor ons wie Arons Zorg zou sturen in deze ongewone situatie. Patrizia voelde ons gelijk aan. Ze vroeg hoe de bevalling verlopen was. Hoe we ons voelden. Tijdens onze kraamweek hebben we heel veel aan Patrizia gehad. Normaal heb je de zorg voor vrouw en kind. Nu was dit alleen voor de vrouw. De gehele week heeft ze ons goed bijgestaan. Of het nu een luisterend oor was, een fruitje voor ons klaarmaken, ontbijtje, etc. Het werd allemaal met veel liefde gedaan. Het luisterend oor was voor ons tijdens het rouwproces erg fijn. Ze werd in deze week ook echt opgenomen in onze familie. Tijdens gesprekken met de uitvaart luisterde ze mee en noteerde ze dingen. Ze kwam met ideeën. Erg fijn, iemand die meeluistert en meedenkt. Zo ging de week voorbij met veel bezoek en emoties. Patrizia is ook meerdere keren naar onze Sem gaan kijken met ons. Uiteindelijk hadden we de crematie. Hier is Patrizia ook bij geweest. Zaterdag was de laatste dag voor ons met Patrizia. We hebben alles nog eens goed door besproken van de gehele week. Ook voor haar was dit de 1e keer dat ze in zo’n situatie terecht kwam. We hebben echt een topper aan Patrizia gehad. Een erg lieve en ervaren kraamhulp!”

Brigitte

“Kraamverzorgster Patrizia is op 4 november aanwezig geweest tijdens mijn bevalling. Vanaf het moment dat thuis de eerste signalen van de bevalling zich aandienden tot de bevalling heb ik mijn ogen zo goed als dicht gehad. Dit maakte dat ik Patrizia, die bij binnenkomst in het ziekenhuis al aanwezig was, een heel erg kort ogenblik gezien heb. Ondanks dit (vink ik zelf bijzonder) voelde het erg vertrouwd aan en heb ik veel steun ervaren aan haar aanwezigheid. Op het moment dat Patrizia in de avond naar huis ging, vroegen wij haar of zij ook onze kraamhulp zou worden. Zij gaf aan dat niet te kunnen garanderen. We hebben de wens uitgesproken naar haar dat we dat wel heel fijn zouden vinden. Toen we de volgende ochtend Arons Zorg belden en haar naam hoorden, waren we beiden erg verrast en gerustgesteld. Men vroeg of we akkoord waren als er een ‘leerling’ mee zou komen. Het antwoord zie je op de foto terug. Als Arons Zorg niet gezegd had dat Kelly een leerling was dan hadden we dit overigens niet geweten! Ze is de 10e dag dan ook alleen gekomen! We hebben door dit duo echt een super (!) gezellige en leerzame kraamweek gehad. Beiden hartverwarmende mensen, het was erg jammer toen ze weer weg gingen. Ik zou beiden dan ook als kraamhulp aanraden aan mensen in mijn omgeving!”

dochter Mikki

“En toen waren we opeens een gezin! Op 12 juni is onze dochter Mikki geboren. De eerste kennismaking met kraamhulp Patrizia was in het ziekenhuis in Den Bosch, waar zij de verloskundige maar ook ons bijstond tijdens de bevalling. Na de bevalling ging Patrizia direct met ons mee naar huis en niet veel later sloot ook ‘leerling’ Corina aan. Dubbel geluk voor ons! Spannend, nieuw en anders, woorden die onze kraamweek het beste omschrijven. Wat waren wij dan ook blij met ‘onze’ kraamhulpen Patrizia en Corina. Lief, behulpzaam, vrolijk en vooral steunend in alle opzichten. Niets was onbespreekbaar, niets was te gek. Ze hebben ons zoveel goede tips gegeven en zo’n positieve en fijne sfeer in huis gebracht. Wat vonden wij het jammer dat ze niet langer konden blijven en de kraamweek er echt op zat. Patrizia en Corina, wat hebben we jullie gemist de eerste dagen alleen, maar wat hebben we dankzij jullie een fantastische eerste week samen gehad. Bij de volgende willen we heel graag weer een van jullie erbij! Heel veel dank en een dikke knuffel van Harm, Ingrid en Mikki”

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg