Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

4-6 maanden zwanger

Integraal huisbezoek

Rond de 24 – 28 weken van jouw zwangerschap word je gebeld voor het maken van een afspraak voor het integraal huisbezoek. Tijdens dit bezoek wordt o.a. het verloop van de zwangerschap besproken en de bereikbaarheid rond de bevalling nogmaals doorgenomen. De intaker noteert de afspraken in jouw digitale zorgdossier. Door het huisbezoek relatief vroeg in je zwangerschap te plannen, kun jij je op je gemak voorbereiden en kunnen wij je beter voorzien van passende informatie en service.

Goed voorbereid

Tijdens de zwangerschap kun jij je op verschillende manieren voorbereiden op de bevalling en de kraamtijd. Arons Zorg biedt verschillende aanvullende zorg- en dienstverleningen aan waar je gebruik van kunt maken:

  • Ruim aanbod van cursussen rondom de zwangerschap voor aanstaande moeders én vaders;
  • Borstvoedingscursus;
  • Servicepunt voor de uitleen van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding;
  • Handige uitzetlijst ‘Goed voorbereid!’ voor een zorgeloze bevalling thuis of in het ziekenhuis. Deze en nog andere nuttige informatiefolders kun je hier downloaden.

In volle verwachting

Alle cliënten van Arons Zorg ontvangen vanaf de vierde maand van de zwangerschap tot net na de kraamtijd de e-zine ‘In volle verwachting’. Deze maandelijkse mailing is afgestemd op de periode van de zwangerschap. Je leest niet alleen over de ontwikkeling van je baby, maar ook over het moeder- en vaderschap in spé, wat Arons Zorg voor jou kan betekenen, een handig doe-lijstje, boekentips en veel meer.

Voedingsadvies

Een gezonde voeding- en leefstijl is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde zwangerschap. Maar wat mag je nu wel of niet eten en drinken? En moet je eten voor twee nu je zwanger bent? Jouw verloskundige of gynaecoloog informeert jou graag hoe je gezond kunt leven tijdens de zwangerschap. Ook op website van het Voedingscentrum vind je nuttige informatie.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg