Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

‘Arons Zorg Baby’ kiekjes

Gemiddeld worden er iedere maand 100 ‘Arons Zorg baby’s’ geboren. Vanaf januari 2013 willen we iedere maand op onze Facebook pagina een compilatie maken van alle ‘Arons Zorg baby’s’ die in de voorgaande maand zijn geboren.

Wilt u uw kiekje van uw kleine spruit met ons delen? Stuur dan uw foto naar ons toe via het emailadres: info@aronszorg.nl/kraamzorg Vermeld hierbij in ieder geval zijn of haar naam en geboortedatum.

Aan het einde van de maand die volgt op de maand waarin uw kindje is geboren, verzamelen wij de foto’s van de desbetreffende maand en plaatsen de compilatie op onze Facebook pagina. (Bijvoorbeeld: eind februari verzamelen wij de foto’s van alles baby’s die in januari zijn geboren)

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg