Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

De kraamtijd: Arons Zorg staat klaar!

Vragen over borstvoeding?

Wanneer u borstvoeding geeft, heeft uw kraamverzorgende u tijdens de kraamperiode begeleid bij het opstarten van de borstvoeding. Mocht u de komende tijd vragen hebben over borstvoeding of mochten er zich problemen voordoen, kijk dan op onze website Advies Borstvoeding. Hier vindt u tevens de contactgegevens van onze lactatiekundige. U kunt haar inschakelen voor een lactatiekundig consult (telefonisch of aan huis) wanneer u vragen heeft of advies wilt over borstvoeding.
Tevens vindt u op deze website een overzicht van het assortiment borstkolven en andere hulpmiddelen borstvoeding die Arons Zorg aanbiedt in het Servicepunt.

Babymassage = samen genieten!

Aanraking is voor een pasgeborene het eerste communicatiemiddel. Babymassage is daarom een leuke en goede manier om intensief contact te maken met uw kindje en een band op te bouwen. Daarnaast heeft heeft babymassage ook een positieve werking op bijvoorbeeld de spijsvertering en de beweeglijkheid van uw baby en zal bovenal ontspannend werken. Arons Zorg biedt de uitgebreide informatieve cursus babymassage in de ochtenden waarin naast het aanleren van verschillende massagetechnieken ook aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld tiltechnieken en het dragen van uw baby.

Workshops

Arons Zorg organiseert op aanvraag én bij voldoende aanmeldingen diverse workshops voor ouder en kind. De workshop ‘Voorkeurshoudingen’ gaat bijvoorbeeld in op de veelvoorkomende rugligging van een kindje in bed. Voor ouders die graag borstvoeding én werk willen combineren, organiseert Arons Zorg de gelijknamige cursus ‘Borstvoeding en werken’. Ook voor ouders die nog twijfelen of dit een geschikte combinatie is, kan deze bijeenkomst antwoord geven op de vele vragen die vaak nog leven onder de jonge ouders. Kijk op de website of neem contact op met Arons Zorg voor het actuele aanbod van workshops.

 

 

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg