Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

6 maanden zwanger: Arons Zorg staat klaar!

Servicepunt, een pluspunt van Arons Zorg

In het servicepunt van Arons Zorg kunt u terecht voor de aankoop en verhuur van diverse hulpmiddelen evenals allerlei nuttige en leuke artikelen voor u en uw baby. Denk bijvoorbeeld aan buikbanden of zwangerschapslingerie om bandenpijn tegen te gaan. Het servicepunt is geopend:

  • werkdagen van 9.00-16.00 uur (locatie: Hedikhuizerweg)
  • iedere 2e en 4e zaterdag van de maand tussen 11.00 – 13.00 uur (Locatie: Kooikersweg)

Het Servicepunt aan de Kooikersweg kent een kleiner assortiment aan hulpmiddelen. Hier kunt u terecht voor bedklossen, borstkolven en de meest gebruikte producten ter ondersteuning van de borstvoeding. Uiteraard kunt u altijd vooraf telefonisch contact opnemen wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifiek product (073 -631 2342 op werkdagen van 9.00 – 15.00 uur). Wij adviseren u graag!

[vimeo]http://vimeo.com/40151544[/vimeo]

Nieuwsgierig? Maak een pretecho!

De zesde maand is de beste periode voor het maken van een pretecho. Het lichaam en het gezicht van uw baby krijgen al duidelijkere vormen door de onderhuidse vetlaag. Bovendien is uw baby nog niet te groot waardoor mooie echobeelden gemaakt kunnen worden (mits de baby zich wil laten zien!). Bent u ook zo nieuwsgierig? Kijk dan snel op de website voor meer pretecho informatie en het maken van een afspraak.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg