Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

5 maanden zwanger: Arons Zorg staat klaar!

Zwangerschapscursus? Doen!

Arons Zorg biedt verschillende zwangerschapscursussen aan: Zwangerschapsgym en -begeleiding, Zwangerschapyoga en Prettig bevallen voor 2. Iedere cursus heeft een andere insteek, maar alle cursussen bereiden u voor op een prettige bevalling en kraamtijd. Wilt u een cursus volgen? Meld u dan snel aan. Op onze website vindt u meer informatie en een aanmeldingsformulier. Uiteraard zijn partners ook altijd van harte welkom!

Borstvoeding, de beste start!

Rond de vijfde maand is het tijd om na te denken of u uw kindje straks fles- of borstvoeding wilt geven. Borstvoeding is niet alleen iets heel natuurlijks. Het bevat naast alle voedingsstoffen die uw baby nodig heeft stoffen die uw baby beschermen tegen ziekten of infecties. Wij bevelen borstvoeding dan ook van harte aan. Wilt u meer informatie over het geven van borstvoeding of twijfelt u nog, meld u dan aan voor onze borstvoedingscursus. Tijdens de cursus wordt o.a. ingegaan op het geven van borstvoeding, kolven en de combinatie van borstvoeding en werken. Meer informatie over borstvoeding, de borstvoedingscursussen en aanmelden vindt u op onze speciale website ‘Advies Borstvoeding’.

Pretecho

Een 3D/4D pretecho kunt u laten maken tussen de 22e week tot uiterlijk de 33e week van uw zwangerschap. De 25e tot de 28e week van uw zwangerschap is echter het de beste periode om een pretecho te maken van uw kindje. De echoscopiste geeft u middels 2D, 3D en 4D echobeelden een unieke kijk in de wereld van uw ongeboren kindje. Op een bijzondere manier maakt u kennis met uw baby en ziet u de eerste bewegingen en capriolen van hem of haar. Bekijk het actuele pretecho aanbod, actuele acties en maak een afspraak.

Babyuitzet

Niks is leuker dan de babyuitzet bij elkaar te zoeken. De keuze is reuze en het is dan ook niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. Arons Zorg heeft voor u een handige Uitzetlijst ‘Goed voorbereid’ ontwikkeld. Op deze lijst vindt u alle noodzakelijke spulletjes die u tijdens de bevalling en kraamtijd nodig heeft. Print het uit en vink aan welke spulletjes u al in huis heeft gehaald. Ontbreekt er nog iets? Ons Servicepunt heeft diverse hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding opgenomen in het assortiment. Wij adviseren u graag in één van de drie Servicepunten in ons werkgebied. Bekijk de locaties en actuele openingstijden van de Servicepunten van Arons Zorg.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg