Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Kraamzorg waarbij het gezin centraal staat
Aanmelden doe je hier

Annulering

Arons Zorg hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden met betrekking tot deelname aan een cursus:

  1. Als de cursist niet kan deelnemen aan de cursus willen wij daar spoedig schriftelijk (per e-mail of post) van op de hoogte worden gesteld.
  2. Tot 2 weken voor aanvang van de cursus is het mogelijk om kosteloos schriftelijk te annuleren. Vanaf 2 weken voor aanvang van de cursus vindt er geen restitutie plaats van het cursusgeld.
  3. Het tussentijds stoppen van de cursus of missen van een of meerdere lessen geeft geen recht op restitutie van (een deel van) het cursusgeld of het inhalen van lessen op een ander moment. Indien jij door medische redenen (verklaring medisch specialist) niet meer in staat bent de lessen te volgen, ontvang jij in overleg met Arons Zorg een korting op een cursus (bijv. babymassage).
  4. Arons Zorg houdt rekening met de aard van de omstandigheden van de annulering.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg