Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Cliënten geven Arons Zorg een 8.6!

Op 12 januari jl. werden de resultaten van het cliënttevredenheidsonderzoek 2011 gepresenteerd. Onze cliënten beoordeelden de kraamzorg van Arons Zorg met een gemiddeld cijfer van een 8.6! We kunnen trots zijn op deze mooie waardering.

Zorg moeder en kind
Cliënten kenden met name een hoge score toe aan de zorg voor moeder en kind. Ruim 99% was tevreden tot zeer tevreden. De kraamverzorgenden werden vooral goed beoordeeld op het gebied van deskundigheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Begeleiding en borstvoeding
Borstvoeding staat bij Arons Zorg hoog in het vaandel. Cliënten zijn erg te spreken over de informatie en begeleiding die zij krijgen vanuit Arons Zorg rondom het geven van borstvoeding. Kraamverzorgenden geven goede ondersteuning bij het slagen van de borstvoeding en namen de tijd om praktische tips te geven en eventuele problemen te verhelpen. Mochten zich tijdens de kraamperiode onverhoopt problemen voordoen met de borstvoeding, dan werd de lactatiekundige van Arons Zorg direct ingeschakeld. Wel zo’n fijn gevoel vonden onze cliënten.

Zorg op maat
We zijn erg blij met deze mooie score! Uiteraard gebruiken we de resultaten van het onderzoek ook om te kijken of we door kleine veranderingen onze zorg nog beter op de wensen en behoeften van onze cliënten kunnen aansluiten.

Het cliënttevredenheidsonderzoek, ook wel CQI-meting genoemd, is sinds 2010 verplicht voor iedere kraamzorgorganisatie. Iedere cliënt krijgt na afloop een uitnodiging om de enquête in te vullen. Het is een onafhankelijk onderzoek dat de kwaliteit van de zorg zichtbaar maakt en geeft weer hoe de cliënt de zorg ervaart. In 2011 heeft Arons Zorg het cliënttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door XS2quality in Goes.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg