Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Borstvoeding is een goede start
Inschrijven doe je hier

Over borstvoeding

Arons Zorg, specialist in borstvoeding

Arons Zorg heeft een lactatiekundige die onze kraamverzorgenden uitgebreid kan informeren over borstvoeding. Op deze manier kan jij een bewuste keuze maken welke voeding jij jouw baby gaat geven. Daarnaast biedt Arons Zorg ook ondersteunende dienstverlening aan op het gebied van borstvoeding zoals de thuiszorgwinkel voor de uitleen van hulpmiddelen borstvoeding en de cursus ‘Borstvoeding, de beste start’.
In verband met de vele voordelen die het geven van borstvoeding heeft, bevelen wij het van harte aan. Arons Zorg staat als borstvoedingsspecialist voor u klaar, 24 uur per dag!

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website Advies Borstvoeding specifiek gericht op alles rondom de borstvoeding.

Richtlijnen

Alle kraamverzorgenden van Arons Zorg werken volgens internationale richtlijnen en criteria, die maatgevend zijn geweest bij het opstellen van ons Borstvoedingsprotocol. Daarnaast hebben wij borstvoedingcoaches en eigen lactatiekundigen in dienst.

Wij werken met de vijf hiervoor opgestelde standaarden:

Standaard 1: Beleid, scholing, prenatale- en ketenzorg
Standaard 2: Begeleiding goede start
Standaard 3: Praktijk van voeden
Standaard 4: Bijvoeding en combineren werk en borstvoeding
Standaard 5: Hechting

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg