Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Bezoek Arons Zorg op babybeurs!

Op zaterdag 19 mei a.s. staat Arons Zorg voor de tweede keer op de Babybeurs in Zaltbommel. Deze beurs, georganiseerd door verloskundige praktijk ‘BabyOnderweg’, staat volledig in het teken van zwanger zijn, kraamzorg en baby’s.

Persoonlijk advies en informatie

Bezoek Arons Zorg op de babybeurs en laat u persoonlijk informeren over onze kraamzorg én aanvullende zorg- en dienstverlening zoals diverse zwangerschapscursussen, het pretecho bureau en het servicepunt.

Mijn kraamzorg op maat is…

Arons Zorg biedt zorg op maat. Dit betekent dat onze kraamverzorgenden proberen zoveel mogelijk aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen en de kraamzorg af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Om maatwerk te kunnen blijven bieden, zijn wij benieuwd naar úw ‘kraamzorg op maat’. Laat uw leuke, innovatieve, originele ideeën achter bij onze stand!

Beursactie!

Iedere bezoeker van onze stand ontvangt een goodie bag met informatie en producten voor moeder én kind. Schrijft u zich in op de beurs voor onze kraamzorg op maat? Dan ontvangt u een leuke attentie!

Op een rijtje

Wat: Babybeurs 2012
Waar: Parkeerplaats aan de Hogeweg 141 te Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 19 mei 2012 van 10.00-16.00 uur
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Wij begroeten u graag op onze stand tijdens de Babybeurs 2012. Tot dan!

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg