Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Baby met drie hoofden geboren

Een baby met drie hoofden is zaterdag geboren in Indonesië. Verwacht wordt dat de baby niet lang meer zal leven. Dit melden lokale media maandag volgens BNO News.

Het jongetje werd zaterdag geboren in de Indonesische stad Binjai, Noord-Sumatra. Hoewel het kind vier kilo weegt, zijn artsen en familieleden ongerust over de gezondheid van de baby.
Dokter Dimyana zegt tegenover persbureau Antara dat hij de gemoedstoestand van de baby in de gaten houdt en dat het kind drinken tot zich neemt.
Volgens artsen in het ziekenhuis van Binjai moet het kind vervoerd worden naar Medan waar moderne faciliteiten ter beschikking staan. Daardoor stijgen zijn overlevingskansen.

Kosten
Maar de vader van de bijzondere baby is een ongeschoolde arbeider in een lokale winkel, waardoor het gezin niet over de juiste middelen beschikt om naar Medan af te reizen. Ook is de familie van het jongetje niet in staat de medische behandeling te betalen.

De afwijking van de baby wordt mogelijk veroorzaakt door een probleem in de neurale buis. Uit de blaasjes van die buis ontwikkelen zich de hersenen. Het is een veelvoorkomende afwijking die op verschillende manieren leidt tot negatieve gevolgen voor de hersenen.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg