Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Arons Zorg ondersteunt Engelenrun 2017

Zondag 11 juni is het zo ver! Dan gaat de Engelenrun 2017 van start, hét hardloopevenement van Engelen en omstreken. Arons Zorg Zorg is al een paar jaar lang één van de sponsoren van de Engelenrun. Wij hopen jong en oud te stimuleren meer te bewegen en gezonder te leven door dit soort lokale activiteiten te ondersteunen.

Arons Zorg Zorg is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie die haar activiteiten opgesplitst heeft in twee stichtingen, namelijk Stichting Arons Zorg en Stichting Arons Zorg thuiszorg. Zij levert een veelzijdig zorgaanbod (Hulp bij het Huishouden, Verpleging en Verzorging en Kraamzorg) in de regio ’s-Hertogenbosch. Tijdens de run kom je onze medewerkers tegen bij de Arons Zorg waterpost waar wij water uitreiken aan alle lopers en ze natuurlijk ook zullen aanmoedigen!

Wij wensen dan ook alle lopers heel veel succes met de run! Mocht je het evenement komen bezoeken, geniet dan vooral van een mooie en gezellige dag in het Brabantse Engelen!

Meer informatie over de Engelenrun 2017 kunt u vinden op www.engelenrun.nl.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg