Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Arons Zorg steunt Serious Request 2012

Terugdringen babysterfte

Arons Zorg zet zich dit jaar in voor de 3FM Serieus Request actie waarin aandacht wordt gevraagd voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Babysterfte is een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt. De oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding.

Het Rode Kruis helpt

Het Nederlandse Rode Kruis kan samen met haar netwerk van vrijwilligers kinderlevens redden door hulp en begeleiding te bieden voor, tijdens én na de geboorte van een kind. Enkele voorbeelden zijn het initiëren van zwangerschapscontroles, het opleiden van verloskundigen, uitdelen van hygiënepakketten en vaccinaties. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om deze zorg voor moeder en kind te verbeteren.

Arons Zorg komt in actie!

Drie 3FM DJ’s in het Glazen Huis in Enschede gaan er van 18 t/m 24 december alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stille ramp. Ook Arons Zorg komt in actie in samenwerking met andere professionals in de geboortezorg Den Bosch*.

In de periode 15 november t/m 24 december stort Arons Zorg €5,- per bevalling waarbij zij is betrokken voor het goede doel.

Daarnaast zullen er nog diverse acties gaan plaatsvinden in aanloop tot de kerst. Uiteraard nodigen wij ook al onze kraamverzorgenden en aanstaande of kersverse ouders uit om een bijdrage te doen om de geboortezorg,waar wij in Nederland trots op mogen zijn, kunnen verbeteren in andere landen.

Een bijdrage doen?

Achtergrond informatie over de actie vindt u op de website van Serious Request 2012. Informatie over de actie vanuit geboortezorg Den Bosch vindt u in de informatiebrief. Hierin leest u tevens hoe u een bijdrage kunt doen. Wilt u direct online een donatie doen? Ga dan naar onze eigen Serious Request kom-in-actie-pagina!

* Deelnemende organisaties: Coöperatie Verloskundigen ‘s-Hertogenbosch e.o. , Jeroen Bosch Ziekenhuis en kraamzorgorganisaties

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg