Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Arons Zorg opent servicepunt in Empel

Sinds december 2014 heeft Arons Zorg een Servicepunt geopend in Medisch Centrum De Brink in Empel. In dit Servicepunt kunnen aanstaande ouders iedere dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur terecht voor advies, informatie en de verhuur of verkoop van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding.

Geboortezorg op maat

Arons Zorg biedt een totaalaanbod van zorg en diensten rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Denk hierbij naast de kraamzorg ook aan diverse cursussen rondom de zwangerschap, een eigen pretecho bureau, lactatiekundige ondersteuning en meerdere Servicepunten in het werkgebied. Met het nieuwste Servicepunt in Medisch Centrum De Brink kan Arons Zorg (aanstaande) ouders nog beter en dichter bij huis ondersteunen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Twee keer per week is Esther Lahey hier het aanspreekpunt voor informatie over onze geboortezorg en de verhuur van bijvoorbeeld bedklossen of de verkoop van borstkolven.

Servicepunten in de regio

Arons Zorg heeft drie servicepunten in de regio ‘s-Hertogenbosch. Naast het Servicepunt in Empel blijft op werkdagen (9.00 – 16.00 uur) het Servicepunt op de hoofdlocatie van Arons Zorg (Hedikhuizerweg 7a Den Bosch) geopend met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Elke tweede en vierde zaterdag van de maand kunt u tussen 11.00 – 13.00 uur terecht bij ons Servicepunt in de nevenlocatie Gezondheidscentrum Den Bosch West, (Kooikersweg 203, kamer 10 in het subsouterrain).

 

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg