Menu
Inschrijven doe je hier
Bel ons 24/7073-631 23 42
Inschrijven doe je hier

Arons Zorg op Babybeurs 2012

Op zaterdag 19 mei a.s. staat Arons Zorg op de Babybeurs in Zaltbommel. Deze beurs,  georganiseerd door verloskundige praktijk ‘BabyOnderweg’, staat volledig in het teken van zwanger zijn en baby’s.

Arons Zorg op de beurs

Tijdens deze dag kunt u bij de stand van Arons Zorg terecht met al uw vragen over kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding en pretecho’s. Daarnaast bieden wij uit ons winkeltje voor Moeder & Kind een klein assortiment van artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan artikelen van snoozebaby, originele rompertjes of muzikale kinderboekjes. Kom langs bij onze stand en ontvang een leuke goodiebag. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Doe mee aan een workshop!

Naast Arons Zorg staan diverse andere regionale organisaties met een  kraampje op de beurs. Tevens kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops zoals Baby- en kindergebaar, Babymassage en Carrière & Kids.

Op een rijtje:
Wat: Babybeurs 2012
Waar: Parkeerplaats aan de Hogeweg 141 te Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 19 mei 2012 van 10.00-16.00 uur
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Wij begroeten u graag op onze stand tijdens de Babybeurs 2012. Tot dan!

Open de poster Babybeurs Zaltbommel voor meer informatie.

Beleef kraamzorg van Arons Zorg

Informatie
Brochures rondom zwangerschap
Wil je informatie rondom onze kraamzorg in één document? Download hier "Informatie rondom de zwangerschap", "Cursussen" en "Tips bij je eerste uren thuis met je baby"!
Download brochures
Vacatures
Werken in de kraamzorg!
Ben jij onze nieuwe collega?! Arons Zorg is per direct op zoek naar enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden in de omgeving van 's-Hertogenbosch, Oss en Boekel!
Lees meer
Samen
Online Community
Ben je zwanger? Of pas bevallen? Dan heeft de geboortezorgketen vsv@verlosdenbosch een online community voor jou opgezet! Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.
Lees meer
Nieuws
Actueel nieuws
Op de hoogte blijven van het Corona nieuws en andere ontwikkelingen van Arons Zorg? Klik hier om naar ons nieuwsoverzicht te gaan.
Nieuwsoverzicht
Blog
Kraamzorg Blog
Benieuwd naar wat onze kraamverzorgenden allemaal meemaken? Lees hun ervaringen in onze blog!
Lees meer
Ervaringen
Ervaringen
Beleef kraamzorg van Arons Zorg! Lees hier hoe ouders de kraamzorg bij Arons Zorg hebben ervaren! Wil je ook jouw ervaring delen, laat het ons dan weten!
Lees meer
Biedt Arons Zorg ook kraamzorg in mijn regio? Check het hier:
Werkgebied Arons Zorg