Persoonlijke en professionele kraamzorg in Vught

De kraamtijd is een spannende, maar bovenal een leuke en bijzondere periode. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om deze periode zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ze zetten zich volledig in om aan je wensen en behoeften tegemoet te komen en de kraamzorg zoveel als mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie.

icon

Wat mag je verwachten?

Kraamzorg naar jullie wens

Elk gezin is anders, daarom stemmen we onze zorg zoveel als mogelijk af op jullie individuele wensen en behoeften. Of je nu ondersteuning nodig hebt bij borstvoeding, hulp bij de verzorging van je baby, of een luisterend oor; onze kraamverzorgenden in Vught zijn er voor je. Bij Arons Zorg, zijn we meer dan kraamverzorgenden; we zijn jouw steun en toeverlaat.

Kraamzorg voor jullie gezin

We bieden deskundige begeleiding voor jouw kraamtijd, met aandacht voor je gezinssituatie en begeleiding in je ouderschap. Om de kraamzorg zo veel als mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie, komen onze kraamverzorgenden persoonlijk bij je thuis om je wensen te bespreken. 

Onze ervaren en betrokken kraamverzorgenden staan aan je zijde en bieden deskundig advies voor elke stap tijdens de zwangerschap en bevalling. Daarnaast kun je 24/7 chatten met een kraamverzorgende online. 

24/7 kraamzorg online

Arons Zorg biedt naast fysieke kraamzorg ook digitale kraamzorg aan via Maternify. Deze digitale kraamzorg is een perfecte aanvulling op de fysieke kraamzorg, omdat het je de mogelijkheid geeft om 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie en ondersteuning te krijgen. Een van de voordelen is dat je dag en nacht kunt chatten met een kraamverzorgende. Ook krijg je via Maternify toegang tot honderden inhoudelijke artikelen, video’s en kennisquizzen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. 

Cursussen en voorlichtingen

In deze bijzondere periode wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn. Daarom gaan we verder dan alleen directe zorg; we bieden ook diverse cursussen aan voor zwangeren én net bevallen vrouwen. Deze zijn ontworpen om je voor te bereiden op de geboorte en verzorging van je kindje, van zwangerschaps- tot borstvoedingscursussen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start.

Verhuur en verkoop van hulpmiddelen

Wij bieden via ons servicepunt Vegro een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor kraamzorg en borstvoeding. Denk hierbij aan bedklossen, rugsteunen en de verhuur van borstkolven. Daarnaast zijn er diverse borstvoedingshulpmiddelen te koop, zoals tepelhoedjes, borstvoedingshulpsets, tepelzalf en fingerfeeders. Voor meer details en het volledige aanbod, kun je contact met ons opnemen. 

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Servicepunt voor kraamzorg

Een servicepunt waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden voor kraamzorg
Paul, Anouk en Lovi

‘’Op 10 januari is onze dochter Lovi geboren! Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Karin bij ons op de stoep. We hadden meteen een super fijne klik met haar. Er werd met erg veel liefde voor Lovi gezorgd! Ook papa en werden niet vergeten… Wij kijken terug op een super fijne en bijzondere kraamweek samen met kraamverzorgende Karin. Echt een topper!’’

Paul, Anouk en Lovi

Meer persoonlijke ervaringen
Mirella

”Ik heb een ontzettend fijne kraamweek heb gehad mede dankzij kraamverzorgende Boukje. Ik ben zo ontzettend blij met haar geweest.! Ze heeft mij door de kraamweek geholpen! Ik kon ook zo met Boukje lachen en heerlijk kletsen, wat een lieve vrouw… Boukje is écht een aanrader voor andere moeders!’’

Mirella

Meer persoonlijke ervaringen
Kim, Sven en Joël

‘’Op 12 december 2022 is onze zoon Joël geboren. De volgende ochtend kwam kraamverzorgende Melissa bij ons langs. Wat een topper! We werden ontzettend goed verzorgd door Melissa, ze luisterde naar onze wensen, gaf ons goede tips en legde alles goed uit. Toen ze gisteren afscheid nam kreeg ik even een brok in mijn keel… Ik had haar nog wel een weekje in huis willen hebben!

Kim, Sven en Joël

Meer persoonlijke ervaringen
Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

‘’Op 21 oktober 2022 zijn wij trotse ouders en grote broer geworden van onze prachtige dochter Zoë. Tijdens onze kraamweek kwam kraamverzorgende Yvonne bij ons langs, wat een geweldige en zorgzame vrouw! Niets was haar te veel… Ondanks alles, heeft Yvonne ervoor gezorgd dat wij een fijne en mooie kraamweek hebben gehad! Yvonne bedankt voor alles, je bent een topper!’’

Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

Meer persoonlijke ervaringen

Kies voor Arons Zorg in Vught

Heb je vragen over kraamzorg in Vught? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanmelden voor kraamzorg bij ons in of rondom Vught. Wij bieden een zorgzame en ontspannen start voor jou en je baby. We zijn er om je te ondersteunen, vanaf het allereerste begin.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.