Persoonlijke en professionele kraamzorg in Vlijmen

We bieden persoonlijke kraamzorg, afgestemd op jouw persoonlijke situatie in de omgeving Vlijmen. Zodat we samen kunnen werken aan een liefdevolle kraamtijd op maat. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om nieuwe ouders en hun baby’s een liefdevolle en zorgzame start te bieden.

icon

Wat mag je verwachten?

Een veilige en ondersteunende omgeving

Bij Arons Zorg, zijn we meer dan kraamverzorgenden; we zijn jouw steun en toeverlaat. We zorgen voor een omgeving die zowel de fysieke als emotionele behoeften van moeder en kind ondersteunt. Onze deskundige hulp bij borstvoeding en babyverzorging zorgt ervoor dat je je volledig gesteund voelt. De kwaliteit van de kraamzorg staat voorop. Onze kraamverzorgenden zetten zich volledig in om aan je wensen en behoeften tegemoet te komen en de kraamzorg zoveel als mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie. 

Digitale kraamzorg: dag en nacht

Naast fysieke kraamzorg bieden we ook 24 uur per dag, 7 dagen per week digitale kraamzorg aan via Maternify. Via Maternify bieden we je extra informatie over de bevalling en kraamtijd door het delen van honderden inhoudelijke artikelen, video’s en kennisquizzen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook kun je dag en nacht chatten met een kraamverzorgende die jou extra ondersteuning biedt tijdens jouw kraamtijd. 

Zwangerschapscursussen en workshops

Naast kraamzorg in de regio Vlijmen, verzorgen we ook een uitgebreid assortiment aan cursussen. Deze zijn ontworpen om ouders voor te bereiden op de geboorte en de periode daarna. Enkele voorbeelden zijn de ‘Borstvoedingscursus‘, waarin de basis van borstvoeding wordt behandeld, en ‘Babyreflexologie‘, waar ouders leren hoe ze met behulp van voetreflex hun baby kunnen helpen bij alledaagse ongemakken zoals obstipatie, krampjes en verkoudheid. Het complete overzicht aan cursussen en workshops vind je hier. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start.

Verhuur en verkoop van hulpmiddelen

Wij bieden via Vegro een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor kraamzorg en borstvoeding. Denk hierbij aan bedklossen, rugsteunen en de verhuur van borstkolven. Daarnaast zijn er diverse borstvoedingshulpmiddelen te koop, zoals tepelhoedjes, borstvoedingshulpsets, tepelzalf en fingerfeeders. Voor meer details en het volledige aanbod, kun je contact met ons opnemen.

Wat kost kraamzorg in Vlijmen?

Wij zorgen voor helderheid over de kosten en vergoedingen van onze kraamzorg in Vlijmen. Hierbij geven we duidelijk aan wat door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed, wat de hoogte is van de wettelijke eigen bijdrage, en welke eventuele extra kosten voor jouw rekening komen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen. Voor een overzicht van de kosten, kan je het best even contact met ons opnemen.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Servicepunt voor kraamzorg

Een servicepunt waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden voor kraamzorg
Paul, Anouk en Lovi

‘’Op 10 januari is onze dochter Lovi geboren! Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Karin bij ons op de stoep. We hadden meteen een super fijne klik met haar. Er werd met erg veel liefde voor Lovi gezorgd! Ook papa en werden niet vergeten… Wij kijken terug op een super fijne en bijzondere kraamweek samen met kraamverzorgende Karin. Echt een topper!’’

Paul, Anouk en Lovi

Meer persoonlijke ervaringen
Mirella

”Ik heb een ontzettend fijne kraamweek heb gehad mede dankzij kraamverzorgende Boukje. Ik ben zo ontzettend blij met haar geweest.! Ze heeft mij door de kraamweek geholpen! Ik kon ook zo met Boukje lachen en heerlijk kletsen, wat een lieve vrouw… Boukje is écht een aanrader voor andere moeders!’’

Mirella

Meer persoonlijke ervaringen
Kim, Sven en Joël

‘’Op 12 december 2022 is onze zoon Joël geboren. De volgende ochtend kwam kraamverzorgende Melissa bij ons langs. Wat een topper! We werden ontzettend goed verzorgd door Melissa, ze luisterde naar onze wensen, gaf ons goede tips en legde alles goed uit. Toen ze gisteren afscheid nam kreeg ik even een brok in mijn keel… Ik had haar nog wel een weekje in huis willen hebben!

Kim, Sven en Joël

Meer persoonlijke ervaringen
Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

‘’Op 21 oktober 2022 zijn wij trotse ouders en grote broer geworden van onze prachtige dochter Zoë. Tijdens onze kraamweek kwam kraamverzorgende Yvonne bij ons langs, wat een geweldige en zorgzame vrouw! Niets was haar te veel… Ondanks alles, heeft Yvonne ervoor gezorgd dat wij een fijne en mooie kraamweek hebben gehad! Yvonne bedankt voor alles, je bent een topper!’’

Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

Meer persoonlijke ervaringen

Arons Zorg voor kraamzorg in Vlijmen

Heb je nog een vraag over onze kraamzorg in Vlijmen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wil je je graag aanmelden voor kraamzorg bij Arons Zorg? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.