Persoonlijke en professionele kraamzorg in Drunen

We bieden deskundige kraamzorg in Drunen voor jouw kraamtijd, met aandacht voor je gezinssituatie en begeleiding in je ouderschap. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om deze periode zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ze zetten zich volledig in om aan je wensen en behoeften tegemoet te komen en de kraamzorg zoveel als mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie.

icon

Wat mag je verwachten?

Workshops en cursussen voor nieuwe ouders

We bieden diverse cursussen aan voor zwangeren én net bevallen vrouwen om ondersteuning te bieden van zwangerschap tot kraamtijd. Onze cursus ‘Prettig Bevallen‘ bijvoorbeeld, is erop gericht om jou en je partner samen klaar te stomen voor de geboorte, terwijl ‘Zwangerschapsyoga‘ zich richt op het behoud van je welzijn en fitheid. Daarnaast bieden we ‘Babymassage en Babyreflexologie‘ aan, perfect voor de nazorg en het versterken van de band tussen jou en je baby.

Klik hier voor meer informatie over deze en andere cursussen.

Digitale kraamzorg: dag en nacht

Naast fysieke kraamzorg bieden we ook 24 uur per dag, 7 dagen per week digitale kraamzorg aan via Maternify. Via Maternify bieden we je extra informatie over de bevalling en kraamtijd door het delen van honderden inhoudelijke artikelen, video’s en kennisquizzen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook kun je dag en nacht chatten met een kraamverzorgende die jou extra ondersteuning biedt tijdens jouw kraamtijd. 

Wat kost kraamzorg in Drunen?

Wij vinden het belangrijk dat alle kosten die komen kijken bij kraamzorg in Drunen helder zijn. Daarom informeren we je duidelijk over de vergoedingen van de zorgverzekering, wat je zelf bijdraagt en eventuele extra kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Voor een compleet overzicht van de kosten, neem gerust contact met ons op.

Verhuur en verkoop van hulpmiddelen

Wij bieden via ons servicepunt Vegro een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor kraamzorg en borstvoeding. Denk hierbij aan bedklossen, rugsteunen en de verhuur van borstkolven. Daarnaast zijn er diverse borstvoedingshulpmiddelen te koop, zoals tepelhoedjes, borstvoedingshulpsets, tepelzalf en fingerfeeders. Voor meer details en het volledige aanbod, kun je contact met ons opnemen.

icon

Persoonlijk en vertrouwd

Kraamzorg zoals jij dat wenst: persoonlijk en vertrouwd!

icon

Professioneel en gecertificeerd

Enthousiaste & gecertificeerde kraamverzorgenden mét kinder-EHBO!

icon

Servicepunt voor kraamzorg

Een servicepunt waar je terecht kunt voor uitleen en verkoop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld borstkolven en bedklossen.

Aanmelden voor kraamzorg
Paul, Anouk en Lovi

‘’Op 10 januari is onze dochter Lovi geboren! Bij thuiskomst stond kraamverzorgende Karin bij ons op de stoep. We hadden meteen een super fijne klik met haar. Er werd met erg veel liefde voor Lovi gezorgd! Ook papa en werden niet vergeten… Wij kijken terug op een super fijne en bijzondere kraamweek samen met kraamverzorgende Karin. Echt een topper!’’

Paul, Anouk en Lovi

Meer persoonlijke ervaringen
Mirella

”Ik heb een ontzettend fijne kraamweek heb gehad mede dankzij kraamverzorgende Boukje. Ik ben zo ontzettend blij met haar geweest.! Ze heeft mij door de kraamweek geholpen! Ik kon ook zo met Boukje lachen en heerlijk kletsen, wat een lieve vrouw… Boukje is écht een aanrader voor andere moeders!’’

Mirella

Meer persoonlijke ervaringen
Kim, Sven en Joël

‘’Op 12 december 2022 is onze zoon Joël geboren. De volgende ochtend kwam kraamverzorgende Melissa bij ons langs. Wat een topper! We werden ontzettend goed verzorgd door Melissa, ze luisterde naar onze wensen, gaf ons goede tips en legde alles goed uit. Toen ze gisteren afscheid nam kreeg ik even een brok in mijn keel… Ik had haar nog wel een weekje in huis willen hebben!

Kim, Sven en Joël

Meer persoonlijke ervaringen
Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

‘’Op 21 oktober 2022 zijn wij trotse ouders en grote broer geworden van onze prachtige dochter Zoë. Tijdens onze kraamweek kwam kraamverzorgende Yvonne bij ons langs, wat een geweldige en zorgzame vrouw! Niets was haar te veel… Ondanks alles, heeft Yvonne ervoor gezorgd dat wij een fijne en mooie kraamweek hebben gehad! Yvonne bedankt voor alles, je bent een topper!’’

Arnold, Soraya, Jayden en Zoë

Meer persoonlijke ervaringen

Aanmelding voor kraamzorg bij Arons Zorg in Drunen:

Voor meer informatie of om je aan te melden voor kraamzorg in Drunen, kan je eenvoudig contact met ons opnemen. We staan voor je klaar om je in deze speciale tijd in je leven te ondersteunen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start.

We werken nauw samen met verschillende professionele partners. Dit is een selectie van onze partners.